Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sanya17

Marketing

Žene troše milijarde na odjeću koju ne nose!?

...cure,zvuči li vam to poznato? Meni definitivno DA!! Evo,neki dan sam našla hlače u ormaru za koje nisam ni znala da postoje...a koliko sam stvari tek kupila i obukla možda jednom i ostavila ih..jer mi se više jednostavno ne sviđa?!! Svaka neka svečanije prilika.. vjenčanja,pa čak i doček nove god. kupim neku stvarčicu i onda više nikada ne obučem...
A šta će te..sve je u redu dok to mi ne plačamo..hehe:))

Image Hosted by ImageShack.us

Oko 24 milijuna žena u Britaniji lani je potrošilo 7,3 milijarde funta na odjeću koju ne nose.

Žene u Velikoj Britaniji potrošile su više od sedam milijarda funta na odjeću, obuću i modne dodatke koje nikada neće nositi, objavljeno je u jednom istraživanju.
Žene u garderobi imaju u prosjeku 14 predmeta koje nijednom u protekloj godini nisu odjenule, objavila je osiguravateljska kuća Churchill.
Svaki neželjeni komad odjeće stajao je u prosjeku 21,82 funte što znači da je 24 milijuna žena u Britaniji lani potrošilo 7,3 milijarde funta na odjeću koju ne nose, dodaje se.
Gotovo dvije trećine žena, njih 62 posto, kaže da su modne ludosti kupile na rasprodaji, a tako je i s onima koje su kupile odjeću za broj premalenu, u nadi da će izgubiti koju kilu.





Post je objavljen 09.01.2006. u 22:31 sati.