Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/queenfrommars

Marketing

ŠTO SE MORA JAKO JE TEŠKO

Ovaj blog stvarno rijetko pišem u zadnje vrijeme. Bi ja i češće ali nikako da se dokopam nekog slobodnog vremena. Koliko sam prije imala vremena za sve sad jedva iskopam malo vremena za kavicu sa dragim ljudima.
Baš sam pogledala na tv-u snimku koncerta Parnog valjka. Na neke stvari me baš nostalgija hvata. Stvarno ih volim poslušat a nisam imala priliku da sad odem na ovaj zadnji, oproštajni koncert. Tak su se posložile neke stvari i nisam otišla a to nikad neću prežalit.
Da vam se pohvalim. Dobila sam job. Sve ispite sam položila i sad me još trebaju zvat ovaj tjedan na potpisivanje ugovora i dobivam svoju poslovnicu. Ali će bit veselo kad prvi put ostanem sama u kladionici. Još idem svojevoljno na obuku jel su mi cure super a i da dobijem neku sigurnost. Stvarno mi se sviđa posao, fakat nije neki napor, jedino što je stvarno velika odgovornost je taj novac. Moram pazit na sve jel je dosta tu u igri tako da se malo na to bediram ali sa vremenom ću se valjda opustit.
Jedino šta mi jako fali na poslu je glazba. Nisam ni znala da sam takav ovisnik dok nisam u kladionici počela provodit cijele dane. Kako me uopće nema doma jedina prilika za slušanje je prije spavanja,i tad si pustim dvije, tri najdraže pjesmice i zaspim. A tamo imamo TV ali cijelo vrijeme je teletext upaljen i mora bit stišano do kraja da čujemo igrače.Još je sad OK dok sam kod cure na obuci pa razgovaramo, zajebavamo se...ali brijem da ću puknut kad ostanem solo u poslovnici. Jel uvijek se dogodi da po pola sata ne uđe ni jedan čovijek i onda ti se to vrijeme čini kao cijela vječnost. Tako da si moram pod hitno nabavit neki mp3 ili iPod jel mi je discman riknuo.Baš u pravo vrijeme.
Danas sam bila i dm-u. E kako sam se lijepo istrošila. Kao i uvijek! Ali stvarno ti odjednom sve treba kad uđeš u taj dm. Ali dobro. Sad sam barem mirna neko vrijeme. I ja i moj novčanik.
Idem sad na spavanje. A tako je rano. Ne mogu vjerovat. Prije samo koji dan bi u ovo vrijeme odlazila na cugu, a sad ću u krpe. Nisam mislila da će se i meni ovo dogodit. A jebiga. Što se mora nije teško. Ma vraga nije. Onaj koji je to rekao grdno se prevario, i te kako je teško.

PUSA

Post je objavljen 09.01.2006. u 22:19 sati.