Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/greenqueen

Marketing

Dragi moji blogeri!

Kao i (moglo bi se reći) inače opet me nije bilo jako dugo, prošao je Božić, Nova godina, ... i svata ludila. Pa kako vam prije nisam stigla čestitati ( ovaj put je razlog drugačiji; nije da nisam imala vremena nego se internet nešto pkvario, a sad je napokon sve ok) želim vam sve najbolje u novoj 2006. godini(mislim da nema smisla čestitat Božič, malo je predaleko od nas). Pa tak, sad je red da napokon napišem nešto pametno (ne vjerijem da će mi uspjeti, al potrudit ću se).

Idem malo pisat o onim, zapravo običnim ljudima za koje mnogi misle da su nešto preposebno, jednostavno rečeno- zvijezdama- poznatim osobama. U mom svijetu ja ih djelim na one s talentom (prava rijetkost) i bez njega, bit će to mala usporedba untitalentiranih i onih sa srednjom talentiranošću.

Pa krenimo najprije od klinaca (ne bih smjela tak napisat, stariji su godinu dvije, tri od mene,...) iz US 5- a. Nemam pjma što bih pametno mogla napisat o njima (vjerojatno ništa). Na foru na koju su oni došli do slave bih mogla i ja a vjerojatno i svi vi ostali. Skupina kretena se skupila na (naravno) nekom talent show- u, izabrali 5 "najpametnijh" dečka i evo ti zakon grupe i sad milijuni curica vrište za njima, za onima koji neznaju sami napisati pjesmu, glazbu, i sve to ostalo. Mala retardirana stvorenja žele zaokupiti svijet. ????????? Više mi se ne da raspravljat o njima. I u ovom postu je nekoliko redova rezervirano za Green Day. Znači ja volim njihove pjesme super basista, bubnjara i vokal, volim ih kao skupinu, a ne posebno ni Billie Joe-a, ni Tre-a, ni Mike- a. Znam da će sad bit cijele rulje koja će popljuvat Green Day, zbog US 5-a, sam dajte meni to ne smeta, ja volim njihovu glazbu,.... a ne njih, mislim nije da ih mrzim da ih ne volim, nego razlog moje zaluđenosti prema Green Day-u nisu oni nego ono što oni stvore- njihova glazba. I sad meni ljudi govore kak mi se mogu sviđat ti drogeraši, oni nisu zgodni zakaj ih slušaš, i takva glupa pitanja. a mene baš briga a i nisam baš neka punkerica, slušam i sve ostalo??? I gdje da se ja strpam. Pojma nemam. Neki kažu da je to samo prolazna faza, a ja mislim da nije, nemože mi proći dan da ih ne čujem?????

Ciaos people!!!!!!

Post je objavljen 09.01.2006. u 20:22 sati.