Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/actros

Marketing

Još par korisnih.....

Uhvatio sam inspiraciju pa evo još par dobrih....
Nikada, ali nikada:

Nemoj priznati da ne možeš pišati dok te netko gleda.

Nikada nemoj upasti curi sa spikom: 'Daj mi tjedan dana da provedem s tvojim starim i složit ću ti takvu priču da ćeš pasti ko štuka.'

Evo i par savjeta stručnjaka.....

Ako postignete stanje totalne pripravnosti, svako malo ćete imati priliku ugledati kako sisati primjerak popravlja kosu i diže svoju ručicu, kad - gle što se vidi kroz malu rupicu u majici... Zašto žene popravljaju kosu, još nije utvrđeno. Kao da nas je briga, kosa se mora popraviti i točka.
Nipošto joj ne smijete pokazati da ste u stanju istog trena okrenuti se za njom i slijediti ju poput psa svog vlasnika koji se vraća iz mesnice. Gledajte na sat, složite si zabrinut izraz lica. Vi ste uspješni poslovni čovjek. Brinu vas dionice, zagađenja okoliša i način na koji joj se tresu grudi dok juri pored vas.

Tko vam je kriv ako nosite pepeljare. Ako dobro ne vidite, kupite si naočale. Vježbajte periferni vid. Videoigrice pomažu koncentraciji i brzom uočavanju detalja.
Mnogi dečki boje se prići ženi jer misle da bi njihova prva rečenica trebala biti pametna, duhovita, šarmantna ili sve to skupa. Štosne rečenice za upucavanje NE funkcioniraju. Priđite joj s njene lijeve strane - znanstvena je činjenica da se informacije koje žena čuje na lijevo uho bolje pamte jer je to ona strana mozga koja se bavi emotivnim stvarima.

Ahhh...kad bi to bar palilo.....tko zna vrijedi isprobati...... po meni je najbitnije držati hladan look i nipošto ne pokazati znakove treme.... Sretno svim igračima u lovu......


Post je objavljen 09.01.2006. u 19:53 sati.