Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malateuska

Marketing

meine beichte!!!

da ja sam fakat skrenula!!mislim ni prije nisam bila sva svoja al sad sam to i dokazala!!!mislim ima više razloga a ja ču i nabrojat!

1.ja sam luda za blizancima kaulitz!oni su tak sjatki,zakon!ja ih obožavam!male moje mace!!!!mmmmmmmmm!!nemoguće da tako postoje slatki dečki!!!!volim ih!!mislim da se i večina vas cura slaže da su jednostavno slatki!!!!

2.sad sam ušla u fazu nošenja isključivo tamnih boja!dobro nikad nisam bila barbika al sad sam stalno dark!!au koji bed!!znam da nikad neču bit šminkerica prije ču si iskopat oči!!fuj(iskrena isprika svim šminkericama)al to nije za mene!!!ja sam bila u svim mogućim fazama koje su (i izluđuju)moje starce!!

3.ispucavam svoj bijes(kojeg ima!)na posterima britney spears,jojo,lindsay i ostalih mamnih i tatinih razmaženih curica!!joj sve je tak komplicirano!

4.e da ne govorim o svojim naglim promjenama ponašanja!!!malo sam sretna malo bi sve oko mene zaklala!!!ma fakat sam luuuuuuuda!!!!

eto mislim da je ovo odprilike sve!!!(MISLIM)!!!!osobno si preporučujem pjesmu shrei(da se ispucam),all things she say(zbog nekih stihova),ili grupnu terapiju!!
šaljem vam svima 100000000pusa!


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


Glittery texts by bigoo.ws





Post je objavljen 09.01.2006. u 14:08 sati.