Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/prikauboku

Marketing

E pa ljudi sad iman curu!

Inače kad iman curu to je ništa novo, ono uvik san sa nekom ženskom i to al ova žeska je onako posebna. Zbunjuje me do ludila!!!!!! a volin je do ludila a i ona mene (valjda se neću preračunat). Ja i Bojana samo razgovarali , sve smo riješili i sad smo skupa! Ovo šta mi se sad događa nikad mi se nije prije događalo(mislim na situacije) , nekako mi je sve neobično. Inače san uvik sve zna, ima san neku viziju veze i ona bi takva bila a sad ono događaju se neke stvari koje su mi skroz neobične a drage. Mislim da ni je neznan šta oću reć al ono sve mi je ka novo ovo s Bojanom i tako!!!!
Ovih dana se samo dosađujem. Ništa mi se ne da(osim nać se s curom i naravno ić di zapalit duvan), uvatin se s prijateljima igrat na karte po par uri i tako......Sad sređujem jedan posa preko interneta pa ako uspije bit ćete obavješteni pa možete i vi dodatni zaradit a posa je čista pizdarija za radit, al o tom za koji tjedan-dva. To bi bilo sve za sada od mene!
Pozzzzzz i see ya!
I da: po imenu ne poznajem Antoniu jer mi imena nikad nisu išla al najvjerojatnije je znan ovako po viđenju, odakle je??
A mi muški smo ipak jednostavniji od žena iako smo pravi mali vragovi al vi ste žene prave velike vražice , zapravo..... ma ko će to znat! Danas ionako ništa ne znan prema tome........
See ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Peace

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 08.01.2006. u 22:01 sati.