Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/newkid

Marketing

Plavuša piše sinu...

Dragi sine,
pišem ti ovo pismo kako bi znao da i tebi pišem pisma. Ako dobiješ ovo pismo znači da je dobro stiglo,a ako ne, javi mi da ti ga ponovo pošaljem. Pišem sporo jer znam da ti sporo čitaš.
Prije nekoliko dana tvoj otac je pročitao u novinama da se večina prometnih nesreća događa 1 km udaljeno od kuće, tako da smo se nedavno i mi preselili malo dalje. Nova kuća je prelijepa, imamo čak i perilicu za rublje ali ne znamo da li radi. Jučer sam stavila rublje u perilicu, povukla vodu i rublja više nije bilo...
Ovdje vrijeme i nije tako loše. Prošli tjedan kiša je padala samo dva puta; prvi put je trajalo 3 dana a drugi 4 dana.
U vezi one jakne koju si želio, tvioj ujak Marko je rekao da skinemo gumbe kad je šaljemo jer su dosta teški pa bi to više koštalo. Zato sam ih skinula i stavila u džep.
Napokon smo sahranili tvog djeda! Pronašli smo njegovo tijelo kada smo čistili kuću. Bio je u ormaru od onoga dana kada je pobijedio u igri skrivaća.
Prije nekoliko dana eksplodirala je boca plina u kuhinji: tvog oca i mene je izbacilo van kroz prozor, koji osjećaj!!!! Napokon smo,nakon toliko godina, izašli zajedno van.
Kad smo već kod tvog oca, dobio je novi posao! Jako je ponosan. Ispod njega je oko 500 ljudi...Zaposlio se na gradskom groblju..održava travnjak...
Tvoja sestra Julija, ona koja se udala za svog muža, je trudna!! Još ne znamo je li curica ili dečko tako da ne znamo hoćeš li postati ujak ili tetka... Ako bude curica nazvat će je po meni...Ipak, bit će mi malo čudno da svoju kćer zove "mama".
Znaš li da više ne viđamo tvog ujaka Slavena,onog koji je umro prošle godine...
A da ne govorim o tvom bratu Filipu...on je grozan...zatvorio je vrata od našeg auta a unutra su ostali ključevi. Morao se vratiti u kuću da bi uzeo duplikat i nas izvukao iz vozila. Užas!!
Dobro, sine, neću ti pisati adresu jer ne znam koja je. Obitelj koja je živjela ovdje prije nas uzela je kućni broj sa zida i ponijela ga sa sobom.
Ako vidiš Martinu pozdravi je, a ako ne- nemoj joj ništa govoriti.

Voli te tvoja mama......

P.S. Htjela sam ti poslati još nešto novca ali sam već zatvorila omotnicu.

Post je objavljen 08.01.2006. u 21:22 sati.