Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bluezgpain

Marketing

Doma

Danas je izuzev Kristine bilo trulo. Kasnije ću o njoj a sad malo o večeri...
Dakle bili smo Filip, Tea, Kristina i ja. Bili su i Pero, Viki, Sale i Bušman, al kratko. Malo bacili stolni i brzo otišli. Viki, care, skidam kapu, jebeno barataš igračima i lopticom! Svaka ti dala... Osim moje Kristinice. Nemrem više izdržat, a da ne pišem o njoj. Dakle, pitao sam ju za hodanje, neću sad u pojedinost ulazit, al jesam. Imala je neki neodređen izraz lica, al mislim da ćemo bit zajedno. Mislim, rekla je da bi htjela probat, a sa svojim moćnima IQ-om (ili kako g. Gmajna kaže ICQ-om) sam skontao da želi. Sretan sam ko kad malom djetetu daš dugo željenu čokoladu. U doslovnom smislu, jer je tak slatka. Eto, sad imam curu-bar se nadam da imam. Malo sam zbunjen, više nego inače al jebiga... Što još reći? Hvala svima koj su vjerovali u mene i podržavali me. Kako Filip kaže, važno je samopouzdanje. Ja ga nemam na bacenja pa brijem da mi je odmah rekla ne da bi fakat bio u banani. Ali nije! I to je ono što je bitno! Jedva čekam sutra da ju vidim i sve to. E baš sam sretan. Kao što već dugo nisam bio! :)) Yes! Imam curu! :)))


FILIP! Nesmijemo al sa dugom kosom možeš radit neke stvari koje se inače nesmiju. Niš se ne vidi.

MATEA! Jest, to sam ja i tako se oblačim samo što više nemam onakvu kosu, i da se nešto razumje! Nemojte meni srat kaj sam se ošišao, stari mi nije dao da se takav slikam za osobnu! Ali hvala mu jer je ovak fakat lakše održavat kosu i to. Cure, znam da vam je teško i divim vam se, pogotova vama sa duuugim kosama. Tu bi posebno istaknuo Josipu, koja ima zakon frizuru i zbog koje je svaki dan ima torturu pod velikim odmorom. Josipa sori al nemreš odoljet toj-šumi lol fakat sori još jednom. :)

EMA! Neću još sad o skejtu jer ipak je sve vani mokro i kenjastno pa ak počne m pisat ću se nabrijat, a neću se moć ić vozit, tako da ništa od toga. Bar zasad. :)

ANA! Skini si Sidewalks - Story of the year, vjeruj mi nečeš požalit...

AMBER! Zanima me kako staviš da ti budu onakva slova kakva ti imaš za naslove i to. Fakat su zakon! I zanima me kako na background staviš neku sliku.

Post je objavljen 07.01.2006. u 22:45 sati.