Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/carobking

Marketing

Sretni poslije božićni blagdani svim bakalarima, tukama i prascima

Svim vjernicima hrvatske vjeroispovijesti koji su kalendarski primaknuti, kao i onima koji su kalendarski ludo (trinaest dana) odmaknuti Čestit Božić i Sretnu Novu Godinu želi Carla del Ponte uz riječi utjehe i podrške: «Nije u Gotovini (šoldima) sve, neka ga uz mene… On se sam mora odlučiti ili je Gotovina pa će ostati u haškom trezoru ili je Anti-Gotovina tj. Kredit, pa ćemo ga pustiti da slobodno cirkulira po čitavoj Hrvatskoj. Radije se vi brinite o onima koji u Hrvatskoj umiru od gladi – slobodni. Njima šaljem za božićne i novogodišnje blagdane 12 000 eura Gotovine. Lakše je Antihrvatima u Hrvatskoj preživjeti u zatvoru nego na slobodi, zato izborite se za svoje mjesto u njemu. Voli vas i misli na vas Vaša Karla-Haška.»
Marija je Isusa prvi put rodila trinaest dana prije, dok ga je drugi put prenijela trinaest dana. Mom Starom Josipu Brozu Titu, narod je isto tako zaboravio datum rođenja kao i Isusu, pa su ga slavili proizvoljno u dane najvećih svetkovina. Mom Starom Josipu Brozu, narod isto tako ne zna kada je umro i kada će uskrsnuti. Valjda neke godine u nekom mjesecu kada ih više ne bude. Bez obzira što je bio crnac i još k tome Srbin, katolici misle da se njihov Isus rodio ranije i da je zbog toga stariji, istinitiji, teži i ljepši od onog Pravoslavnog, koji je bio bijelac i Hrvat.
Čitava zapadna katoličko-kršćanska civilizacija zasniva se na najvećoj i svakodnevnoj molitvi-laži svih katolika (za ostale kršćane ne znam, vjerojatno se mole slično) OČE NAŠ u kojoj se kaže: «I oprosti nama (Bože) duge naše, kao što mi opraštamo dužnicima našim…» Ta molitva je svakodnevna obmana i laž katolika prema Bogu, jer čitav dan se bore kako bi svojim bližnjima i daljnjima prodali skuplje nešto što su kupili jeftinije, te kako bi povećali glavnicu i kamate onih koje su uveli u dugove prisilivši ih na robovski rad. Zbog toga što je opraštala sve svoje dugove ljudima koje je kreditirala, propala je i Vatikanska banka. Ukoliko ste se zadužili u nekog katolika-kršćanina, pitajte ga moli li OČE NAŠ, ako kaže - da, niste mu obavezni vratiti dug, jer i on traži od Boga da mu oprosti dug, kao što on oprašta dužnicima svojim. Recite mu ili će prestati moliti OČE NAŠ i biti katolik-kršćanin koji vara Boga, pa ćete mu vratiti dug ili će ga i dalje moliti, pa mu nećete vratiti dug, jer onda i vi zajedno s njim varate Boga, a vi ne želite u tome sudjelovati. To je samo početak rata protiv Sotone njegovim sredstvima u katoličko-kršćanskoj civilizaciji. Ne možemo nasjedati na priče za malu djecu koje propovijeda papa Benedikt XVI, kako su najveći neprijatelji današnjeg čovječanstva – fanatični fundamentalizam, terorizam i nihilizam, od kojeg umire veoma mali broj ljudi, dok od gladi i bijede svake tri minute u svijetu umire jedan antičovjek, a za što je kriv globalni svjetski poredak na čelu s vodećom svjetskom inteligencijom koja vodi državne, religijske, političke, obrazovne i ine društvene institucije.
Nakon ovog dana bakalari, tuke i prasci, možete malko odahnuti – prolazi Božić. Zato svima vama želim sretne poslije božićne blagdana. Voli Vas vaš Carob King – kuhano-pečene.


Post je objavljen 07.01.2006. u 19:27 sati.