Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uskoplje

Marketing

Šakovnica

Za sada jedini uskopaljski stand up komičar nastupa na kutinskoj televiziji...


Pojam stand up komičara sve donedavno bio je rezerviran za uglavnom strane, već prokušane i dokazane majstore smijeha, poput Seinfelda i dr., a od nedavno, i u Hrvatskoj, osobito Zagrebu, učestali su pokušaji da se inauguriraju i domaće zvijezde u tom zahtjevnom žanru. Organiziraju se veoma česte večeri na kojima su, uz brojne početnike, zapaženi nastupi Željka Pervana, Arijane Čuline, Zlatana Zuhrića i dr. koji, stojeći pred publikom u nekom kazalištu ili caffe baru, na humorističan, bodljikav način prepričavaju neki realan ili fiktivan isječak iz života.
Dakako, sva ta pomama ne bi imala smisla da među onima koji se žele dokazati kao sposobni i duhoviti ljudi nema i Uskopljana. Naime, Blažan Šako iz Krupe već dulje vrijeme ima svoju emisiju Šakovnica u kojoj nasmijava gledatelje kutinske Nezavisne televizije (NET). Za one koji posjećuju ove stranice, a mogu pratiti NET, emisija se emitira nedjeljom u 21.00 sat, a reprizira ponedjeljkom u 18.30 sati.
NET na svojim stranicama ovako predstavlja Šakovnicu:
Treba vam malo zabave i smijeha? Možda u tome uspije Blažen Šako sa svojim stand up nastupom svake nedjelje u svojoj "Šakovnici"...


Post je objavljen 07.01.2006. u 17:00 sati.