Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cnn

Marketing

Cosa Nostra

Ivo Sanader još jednom je uhvaćen u nezakonitoj raboti. „Jutarnji list“ objavio je zapisnik sa sjednice vlade u kojoj se raspravljalo o dugovima „Kamen Ingrada“ prema državi.

Unatoč upozorenjima da „Kamen Ingrad“ radi protuzakonito, bez ikakvih dozvola i da te dozvole ne može dobit jer ima kamenolom u parku prirode, Sanader samovoljno odlučuje oprostiti 30.000.000 Kuna, ne duga, već kazne i odobrit otplatu druge polovice u ratama.

Da se Sanader drži zakona, kamenolom bi bio odavno zatvoren, išlo bi se na prisilnu naplatu svih dugovanja, „Kamen Ingrad“ išao bi u stečaj, a Vlado Zec bi kao odgovorna osoba bio tužen zbog ilegalnog iskorištavanja prirodnih resursa, uništavanja parka prirode i protupravno stečene materijalne koristi.

No Vlado Zec je očito previše zadužio Ivu Sanadera kad mu je ovaj odlučio progledat kroz prste unatoč silnim nezakonitostima te samim time postati suučesnikom u ovom lopovluku. Sad je puno jasnije na što je to mislio Davorko Vidović kad je govorio o HDZ-u kao Cosa Nostri.

Post je objavljen 07.01.2006. u 14:32 sati.