Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xiola

Marketing

Red gejpederizma, red pokvarenog jogurta i sira, pa opet red gejpederizma i tako tome slicno

I tako moj gejpeder i ja ne mogasmo izdrzati jedno bez drugog, te podjosmo jucer u kino prposno poput djacica-prvacica. Gledasmo ovo, ali zapravo, nijesam imala srca priznat mu da je jedan od razloga sto se odlucih na taj pothvat bio i taj da htjedoh ijopet slusat kao bona fide fag hag o gejpederskim zavodjenjima, raznoraznim radnjama i tako tome slicnom. Reko' mu jos: ti si fino uzmi Heath Ledgera, a ja cu Jake Gyllenhaala.

Gejpederisanje je zapocelo vec odmah na pocetku, tj na krkacini prije kina. Iju, onaj konobar, mislis da vristi u postelji? Ajde, molim te, pa vidis kako je ruzan, uopce ne zelim o tome ni razmisljati, kazem ja. Cek', cek', a onaj sto sjedi iza tebe, onaj sa plavom, dugom kosicom, e, taj je sladak. Kao sto sam i pretpostavljala, kad gejpeder kaze 'sladak' onda znaj da moras prekriti oci rukom od pustog uzasa i strahote. Tako bijase i ovog puta. I dok krkasmo nastavismo daljnje gejpederisanje u stilu: on: vidi ovog, ajmeee, sto je sladak! Ja: Isusmater, majkobozja, sveci i ostali bakraci, ti si fakat operiran na ukusu! Usput je iskrkao svoje raviole i pola moje krkacine, a ja sam ga samo ljubomorno skicala i proklinjala: neke zene (odnosno, gejpederi), pih, gdje im sve to ide?

Nakon buljenja u izuzetno ruzne muskarce na krkacini otperjasmo u Barbican. Prvo sam se ultrauzasnonevjerojatnokomajebomater izuzasirala nad najnovijim poskupljenjem podzemne: 3 funata u jednom smjeru u zoni 1! Pa dovoljno da se digne jedno sedam-osam ovece-omanjih seljackih buna. Ali mi smo ipak u zemlji u kojoj se ljudi rascerecuju ukoliko se idu bunit protiv iceg i niceg, tako da sam umjesto toga samo jezicarila i pickarala i 'vatala se za glavu u najgorim mukama. A svejedno sam morala platit i zasutit. Cak me je i gejpeder solidarno podrzavao, a radi za tu zlu, naopaku i monopolisticku podzemnu. Sto me nije sprijecilo da svako malo upucujem imaginarne otrovne strelice i jos otrovnije poglede u njegovom smjeru i da posprdno uzvikujem "Ha! Tvoja podzemna, a? Maaaarsh!"

Barbican je ogromni kompleks sa kinima, koncertnim dvoranama, galerijom, kazalistem, birtijama i tako time. Nije ni cudo da se izgubismo. Di sad? Tamo! Ne tamo, nego 'vamo! Errr, da??? Je, je, sigurno. Na kraju, umjesto na cetvrtom katu zavrsismo na minus drugom. Savrsena orijentacija jedne zenet'ne i gejpedera. Nema veze, glavno da smo uboli bar. Stas' pit, pitam ga ja? Aaaammm, Baily's. Nemoj me zajebavat, odbrusih, zar ne znas da Baily's ima kalorija ko u najgoroj prici? Ah, da, ima vrhnja, uh, ne, ne, ne onda, panicno se uzgejepederirao moj gejpeder. Hihihi, u sebi se smjeskam nad mojom superiornom moci ubjedjivanja. 'Os Guinness? Pa 'ocu, kaze on. Hohohoho, sad se vec hihocem na glas. Bila bih dobar tirarnin. Sigurno. U starom Egiptu. Neki tamo tiranin-faraon. Uh, super bi se proveo moj narod, sto bih ga namagarcivala i tjerala mak na konac!! No, valjalo se otrijeznit od 'vakvih misli i zapocet gejpederisanje broj 2.

Gledaj, gledaj ovog tamo sto prodaje karte, uf, sto je dobar, pogledaj mu facu! Nisam gajila neke prevelike nade u zgodnost, sto se i potvrdilo: ne da nijesi normalan nego... Ostadoh bez rijeci od ruznoce. Ali ne, pogledaj sad ovog u ovoj zelenoj uskoj majici, mljac, hm, yum yum. Nemoj me zajebavat, ti to ozbiljno? Onda me je gejpeder optuzio da volim hrgaste macho muskarce sa kockastim glavurdama i grubim crtama lica. Uzjogunih se na ovu izjavu i protestirah moju nevinost u ovim teskim optuzbama. Dzabe.

Nakon toga je isao red inteligentnog razgovora o razlikama izmedju hetero i gejpederskih upucavanja. Sa sjetom pozalih sto i sama nijesam gejpeder, nego zakomplicirani primjerak takozvane zene koja voli muskarce. Pa onda nesto o metaforickim alatima rada (aka muskim spolovilima), nijansama, tehnikama i slicnom. Sve dok nismo skuzili da trebamo otic na kat 4. Otisnusmo se ko papirnati brodovi na pucini jedne kade u prosjecnom domacinstvu. Ali prije toga moj gejpeder trijumfalno izvadi kupovinu dana da mi se pofali: CeDe Flashdance soundtracka! Pljeskala sam rukama ko dijete od 2 godine i veselila se sto se druzim sa primjerkom individue koja ima slican sirnato-pljesnivi ukus. Pa smo malo secirali citav film, kako ona krvavo radi i zavaruje za svoj zivot, plese, veseli se, ima macho muskarca i psa i tako to. Mislim da smo malo i pjevusili Lady, Lady, Lady. Istinabog, vrlo lose, ali ne damo se nas dvoje smesti. Mess with us, and you mess with bubble bath. Opasno zvuci, znam. Otprilike tako nekako.

I proso film. Krkacinu kupili nijesmo jerbo je isto tako ovo bilo u arty farty fazonu, dakle, svi fino mirni, bez suskanja, prodavalo se tamo nesto za popit i kao za izist, ali brate nije to TO! Gnijezdili smo se kvockasto tokom filma i zakljucili da nam se svidilo samo zadnjih pola sata radnje. Na kraju moj gejpeder je postao moj heroj: naime, "spasio" me od hrpe musavih i goluzdravih pijanih teenagera u podzemnoj. Reko', nemoj me zajebavat, idem te ja fino otpratit na vlak, necu da te netko gnjavi ili bije. I bi' tako. Fino me spakiro na podzemnu, pa me zove, pa se brine, pa "de nazovi kad stignes". I kazu da je vitestvo umrlo? I sad nek mi netko zucne nesto protiv gejpedera, ja da ga vidim! Iako mi je citavim putem izio mozak sa kapom. "Je li mi dobro stoji ova kapa? A? Nije preglupa? Onako, dobro mi stoji, a?"

Na poslu mi je trebalo jedno pola sata da ponovo snimim telefonsku poruku na mom telefonu. Jedno 563 puta ne mogah dalje od "Alo, odje Xiola.... Errrr, ummm... Aaaaa.. A jebo mater! Klik." Mozda zato jer sa kolegicom malo prije toga raspravljah o Europe, Whitesnake, Bon Jovi, Alice Cooperu i Ranibow? Sto me inspirira za ubudjosanu jogurtnu kompilaciju koja ide otprilike 'vako:

Whitesnake - Here I Go Again
Poison - Unskinny Bop
Alice Cooper - Poison
Aerosmith - Dude Looks Like A Lady
Rainbow - Since You've Been Gone
Boston - More Than A Feeling
Journey - Don't Stop Believin'
Motley Crue - Girls, Girls, Girls
Def Leppard - Photograph
Van Halen - Jump

A kao secer na kraju: Gerardo - Rico Suave. I mogu mirno umrijet.

Ne ispricavam se nikome za ovako ocajan ukus. Sva sreca pa imam dugu kosu i mogu simulirat raznorazna kreveljenja na gorespomenutu listu. Druzite se sa mnom na vlastitu odgovornost!





Post je objavljen 07.01.2006. u 12:32 sati.