Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/domination

Marketing

SLJEME '06

karta je bila bolesnih 1500kn, al ja garantiram da NITKO od svih tih posjetitelja VIP dijela gledatelja za tu kartu nije dao ni kune... to su sve neke sponzorske karte koje firma podijeli svojim zaposlenicima, ili su to neke poklon ulaznice od skijaškog saveza (mi smo, npr svoje dobili od Janice)

tu se javlja mala nepoštenost prema pravim navijačima koji su i platili 100kn i smravali se u dosta nekomformnijim uvjetima nego mi... ali, neću se sad držat toga, jer JE BILO PREJEBENO!!! neću bit osjećajan i pravedan, jer nitko ne bi bio takav u situaciji kad vas trpaju cugom i hranom za besplatno...

uglavnom, htio sam se osvrnut na organizaciju... nisam nikad u životu bio na bolje organiziranom događaju. TOČKA! nogometne utakmice obilježene su bahatim huliganima i živčanim policajcima, a na ulazu na koncert te prepipavaju ko da si došo izvršit atentat na glazbenike čiji si koncert platio par sto kuna. skijaške utrke na kojima sam do sad bio u Mariboru, iako dosta smirenije i profesionalnije, ipak su smiješne u usporedbi sa ovime na Sljemenu

sad će se nać neki pametni "dušebrižnik" (koji inače tuče baku i smije se prosjacima) i reć "ti novci koji su potrošeni na tu organizaciju, mogli su bit podijeljeni beskućnicima!"... e pa poserem ti se u usta, seljačino!! da si bio gore i da si doživio tretman koji smo mi uživali i da si doživio tu atmosferu i to veselje, skladao bi pjesme o zagrebu, sljemenu i o svim našim političarima, a ne srao ljubomorne i otrovne šprehe... da te utrke nema, misliš da bi ti novci bili pametnije utrošeni?! tak i tak je većina novaca dobivena od stranih sponzora kao Audi, Hypo, T-com itd...

prijevoz kombijima (besplatan) do podnožja staze čekao se nekih 5 minuta, za to vrijeme se cugalo kuhano vino (besplatno), gore su me zgodne hostese (besplatne:)) počele zatrpavat poklon stvarima tipa baloni, labelo, rakijice u nekim ukrasnim flašicama, zastavice i ko zna kaj još... u šatoru si mogo uzet kaj si god htio i kolko god si htio... naravno, BESPLATNO.

mi smo, preplašeni najavama da se neće točit alkohol spremili u kapuljače bombice gorkih pelinkovaca da se bar malo zgrijemo... nit smo ih trebali skrivat u kapuljače, jer su zaštitari svjesni da nitko ne bude radio sranja (što se pokazalo točnim), nit smo ih uopće trebali nosit, jer:

DIO MENIJA:
sarma, pire krumpir, kobasice, grah, pljeskavice, lepinje, ćevapi, krmenadli, pogačice, sendiči (ili sendvići), štrudle, kolači, mala peciva, Enjingi vino, kola, fanta, jack daniels, rakija, gorki pelinkovac, loza, red bull, piva, čaj, juice..... uzeli smo kaj smo mogli strpat u džepove i kolko smo mogli nosit u rukama. i to ne da iz objesti sve poberemo, nego da se ne trebamo opet vraćat u taj šator jer je bila gužva (jedini propust organizatora, jer šator nije bio napravljen s posebnim prolaznim ulazom i izlazom tak da uđeš, uzmeš i izađeš. ovak su se ljudi zadržavali nutra i stvarali gužvu)

dobro zabundani pratili smo ono kaj ste svi vidli na televiziji, derali se i uživali. i moram spomenut da je ekipa sa radia 101, koja je bila zadužena za komentiranje za vrijeme utrke i dizanje atmosfere bila više nego prejebena.
komentari tipa "evo nam i ozrena mullera, strica od bode millera" ili "na staru se upravo sprema Lauren Ross, sestra od Rossa iz Prijatelja" su razveseljavali čak i mene, koji sam odrastao u sprdačinski nastrojenom i veselom društvu....

najeo sam se, napio, bilo je zima, bilo je zabavno... Janica je sve skupa to još uljepšala sa još jednim u nizu njezinih fenomena (iako će Goc opet reć "ma, ta janica je banana. non stop je samo druga il treća") sve je bilo prejebeno i ovakvih nam događaja treba još (npr. da dobijemo europsko prvenstvo u nogometu)... inače ćemo i dalje bit "sirota Hrvatska u kojoj je sve šugavo"

n.p. LIFE OF AGNOY - soul searching sun


Post je objavljen 06.01.2006. u 16:40 sati.