Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gojanec

Marketing

Četvrtak!

Evo, drago Čitateljstvo,
konačno i na Vašem omiljenom blogggguuuu možete vidjeti info, odnosno: ukratko o piscu. Zahvaljujem svima koji su posjetili ovu stranicu i ostavili komentare. Također se nadam da Vam moja malenkost uskoro neće postati dosadna.

Koliko sam primjetio, mladi u Gojancu su prilično snažno reagirali na moje objašnjenje o "Gojanečkom zelju", pa mogu reći da sam prilično zadovoljan polučenim rezultatima moje provokacije (ništa zlonamjerno!).
Također, moram pohvaliti veći dio mladih iz ovog sela na potezima koji me iznenađuju i u zadnje vrijeme pokazuju da nije ipak sve tako bez-izlazno. Tu ću ubrojiti Markov blog , kao i pokušaj određene grupe ljudi da naprave prvi Pravi Bend u Gojancu (tu ne mislim na kuruza-bendove, DOBRO?!?!?). Također su neki dečki KONAČNO počeli trčati za nečim drugim osim nogometne lopte, a ni cure ne ostaju dužne.
Ostaje i dalje problem jedne "moje buduće" osobe i njene prijateljice, koje pripremaju namještaj (!), ali zasad bez većeg uspjeha. Međutim, ako je vjerovati KARTAMA, bit će slavlja idućih godina!
Sve u svemu, drago mi je da su vidljivi pozitivni pomaci.

Ispričavam se svima na lošem dizajnu i razmještaju elemenata u blogu. Nije da nemam vremena.., ali dok skupim dovoljno volje, poradit ću i na tome, kako posjetitelji ne bi ostali totalno razočarani.

Zasad toliko.
Q'apla!



Post je objavljen 05.01.2006. u 23:26 sati.