Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/diadras69world

Marketing

Hi, people!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hello, jel ima šta nova???
Evo, ja san van se upravo vratila iz grada, odavno nisan bila na kavu, pa da se vratin svojoj dobroj, staroj situaciji...... Dakle, išla smo ja, Mia, Tonka i Vanessa, al kako i obično, Tonka i vanessa su kasnile pa smo do 6 manje 10 ja i Mia same šetale po gradu. I onda kad je došla Tonka, one su me otpratile do Ivana, i otišle na kavu.
Ja i Ivan smo sidili, bezveze pričali, čitali horoskop..... Ma totalno bezveze, tek ono da mu vrime malo prođe, jer ja mislin da se jadan samo tako dosađuje tamo, i to večeras do 10! Jadničak moj......
Zva me ujutro na kavu, al je i sam pretpostavija da se ja ne ću dignit prije podne!! Ko da me zna 100 godina....
Onda san ja otišla jer nan Tonka sutra odlazi u svit, a mi ostajemo u ovoj zabiti.... A da, Tonka, poželija ti je i Ivan sritan put, al san ti zaboravila reć!!!!!!!
E da, šetamo se mi po ulicama, i na koga ćemo drugog nabasat nego na Mijinog Domagoja..... Samo smo produžile i pravile se da ga ne vidimo!! Ma, DIE BASTARD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mia je cila happy jer je kupila onaj "ženski" samsung. Lip je mobitel, al moja je Nokia ipak dušu dala....
I tako... Život mi baš i nije previše zanimljiv, znam al šta van ja mogu....
Ajme, u subotu mi sestra ide vanka s prijon, pa će me doć crnit u Kampane... Bit će mi totalno blesav osjećaj bit s Ivanon dok je ona tu..... Al šta ću?!?

Upravo mi je posla poruku da di smo bile na kavu. A jadno moje, pa on će krepat tamo... Da je bar naša posa ka konobar, pa da mu i je malo napornije, nego onako... al šta ću mu ja?!??
Evo, šaljen mu ogromnu pusu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 05.01.2006. u 20:18 sati.