Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/negativni

Marketing

Eight Legged Freaks (2002)

(r: Ellory Elkayem)

Image Hosted by ImageShack.us
Film ima zanimljiv zaplet, podsjetio me na one "teen" sf/horrore iz 80tih s pametnim klincem u glavoj ulozi (početak barem), dakle, priča ide ovako: bačva s toksičnim otpadom završi u rijeci pokraj nekog gradića, kraj rijeke živi neki tip koji preprodaje egzotične paukove (valjda ih šalje poštom, jer ne znam tko bi ih kupovao u toj vukojebini:-) i on zaraženim skakavcima (koji su iz nekog razloga u vodi!?) nahrani svojih 100-200 paukova, pa oni malo porastu i počnu terorizirati taj slatki mali gradić. A s tim tipom se druži jedan nerd klinac kojeg pauci zanimaju više od drkanja, i on prvi skuži šta će biti, ali kako i sam kaže "nitko ne vjeruje klincu".

Znači naizgled sve sjeda na svoje mjesto i taman se opustim... a onda se film odjednom pretvori u diznijev crtić!
Golemi pauci mrmljaju, reže i viču: VEEee! kad skaču - znači sasvim neprikladno za krvoločne ubojice. Ne moram ni spominjati da nema ni kapljice krvi!
Glazba je također cartoon like, osim par generic metal stvarčica. Sve u svemu šteta.
Zanimljiva priča, dobri glumci i zanimljivi (dobro parodirani klišeji) likovi su jednostavno uništeni debilnim "dječijim" pristupom!
Da je barem netko iz Trome radio ovo:-)

Ocjena: 4,5/10
(Film nije totalni šit, ima par dobrih fora, super mi je rastaman radio dj, jedna cool jurnjava kroserima i jedna MILF:-)

I Jeson je tu
Ima par kul referenci na druge filmove...

IMDb qoutes:
Joshua's Parrot (papagaj): I see dead people, I see dead people...
Joshua: He like's that movie, dunno why...

big BOOM
I naravno sve završava s BOOOM!om:-)


Post je objavljen 05.01.2006. u 20:34 sati.