Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljikovi

Marketing

A kad niko neće moran ja...

Piskara: Kaya (the Kuya :)

A ono... šta da van kažen... teška me inspiracija pukla, ono kljasta ka i uvik... jebi ga... ono, ona dva peška još su uvik bez interneta (smeće...) neće ga oni dobit nikad, a možda ni tada... kad su kljasti do boli... i lini još toliko... Al Ivek nan je upa u žensku ka... on sad nebi ni ima vrimena pisat postove, hi hi... Sad smo ja i Ovca ovde glavne i poštuje se naš zakon i nema drugoga, oni su izgubili svako pravo odlučivanja dok ne nabave kljasti internet i sranje...
Za novu smo bili ka na Zvončacu i sranje... ono... grmići, klupe... kako to već ide kod pijanih ljudi... To bi bilo sve od Nove... Nije ni važno... važno je to da je peško Franko pobiga na Korčulu i da mi nećemo na klizanje ka šta smo se bili dogovorili... sutra je zadnji dan a peško Ivo je bolestan (ne u glavu, mislin ka priladija se... to za u glavu se ne računa jer smo navikli... :))
Tako to, još jedan post i sranje... Napisala san ga samo zato jer mi je dosadno i dopizdilo mi je svaki put kad uđen vidit oni isti kljasti post bez smisla (a ka ovaj ima smisla...)
Uglavnon, eto van da se još jedanput možete smijat kako smo kljasti i sranje...

PIS! (aj pis on ju tu ju san of a bič...!!!)



Post je objavljen 05.01.2006. u 20:27 sati.