Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/leilani

Marketing

Ever fallen in love In love with someone You shouldn't've fallen in love with

It's my heart again
That drives me so wild
I just can't explain
Although I'm not a child
Hvala tata! Da sam jučer pisala post, bio bi to najdepresivnijitragičnijicrnijikurčev post koji bi ikada napisala. Ne znam da li je to od mješavine ruma, pive i čaja sa dozom Mede i T..+ pederskih pjesmica i deranja «i pederi su ljudi»! onda još malo sanjanja male frčkave djece. Sve od reda njegove. Medo karošu jebeni!
It's in my blood to always love you more
love you more
Ona vražja spaljena spitka i mokra kosa, kiša..trbuh me trga..živi šit. I onda se još pojavi onaj konj. I zagrli me i bulji u pod…a ja ovakva, rođena hipersenzibilna i predodređena da psihijatri na meni zarađuju..a usuđujem se mrziti patetičnog jebivjetra werthera! Baš sam gadura a? Opet sam do sitnih sati bila budna. Slinila sam nad apc-ovom dvdu (živjel langdom!!)…svšavala uz flogging molly, da bi na kraju shvatila da sam ipak zaljubljena u Buzzcockse.
I'm in love again
Been like this before
I'm in love again
This time's true I'm sure
Jedan kreten me dosađuje. Zove svaka dva sata. Buraz laže ko pas. Izmislila sam broj moba, al našao je on moj kućni. Trpila sam ga osam godina, jednom skoro prebila i on ne odustaje. Konjina. Uopće nije zabavan. Ni maštovit. Pih..ja želim da me to zabavlja, ali jedino mi se riga.
Imam dvije pletenice na glavi. Mama me zove Čobanica. Baš jesam.
Skužila sam da što manje spavam to sam bolje. Imam više energije i manje podočnjake.
Ovu subotu su diverzanti…oćemo da cupkamo?
U petak ramonesi u čvari…
U utorak neki makedonci….wiii!
I tak…ne gine mi koji šeri brendi sad..moje omiljeno fensi domaće piće..divljaju mi tu decaja po kući. Trče oko stola, stupa…vlada neka buka. Malo se smiju, malo plaču..ja moram odselit. Ne može system ovo nadjačati..stavit ću par slika još…sam da dođem do njih..

Voli vas moje dupe!



Post je objavljen 05.01.2006. u 16:11 sati.