Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Go-problem broj 81.

Petak nije. To znam, ali znam da je sutra blagdan na koji vikend se nadovezuje. Spoznaja ta vodi me odluci stavljanja novoga problema današnjim danom. I stavljam ga u postu ovome. On, kao i većina drugih, jest iz zbirke reda logičnoga. Zbirkom tom predstavljeni jesu slijedom sličnosti i sustavom lakšeg uočavanja pravila nekih pri zarobljavanjiima kamenčića boje neke, a biti će uobičajeno crne. Kao što zborim i ovaj puta jest. Pa crni neka krene, a bijeli potom, kamenčićima na ploču pravilima igre.
Rješenje, ako ga nađete, javiti možete na e-mail desno gore bloga ovoga. Rješenjem u komentaru moglo bi se uzeti zadovoljstvo sljedbenika namjerom istom. E, pa sretno Vam bilo, a i ne sretno, već uspješno, pa i uz nova znanja i vještine.
Rješenjem oglasiti ću se ponedjeljkom kako i inače činim.
Željnima igre neka obavjest je slijedeća.
U subotu nadnevka 07. siječnja 2006. ljeta, održati će se u Velikoj Gorici u Zagrebačkoj 90 u Centru za odgoj i obrazovanje viteško nadmetanje vještinom igre na osvajanje prostora na predstavljenoj ploči 19x19 crta što okomljene su međusobno čineći 361 sjecište i dodirište. Nazivom vještina slovi 'go'. Početak nadmetanja je u 10:00 uračinavajući pripremu i prijave, a samo nadmetanje počinje 10:30. U očekivanju velikoga broja vitezova i žena viteštvu sklonih pozdravlja Vas bl. Muradenu

Post je objavljen 05.01.2006. u 13:32 sati.