Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/carmen16

Marketing

Ljubav je lijepa dok se čeka, ALI...

**** temu i inspiraciju mi je dala ManitiS na svom blogu, nadam se da se ne ljutiš, ak ti smeta javi mi pa ću obrisati post ****

...ja bi tu dodala "i" pa bi glasilo -> ljubav je lijepa i dok se čeka. Mislim da je ljubav stvarno lijepa i dok se čeka, ALI i kad se dočeka.
Svi će se sigurno složiti da je ljubav lijepa kad se dočeka, ali mnogi će se sigurno pitati zašto je to i kako je ljubav lijepa i dok se čeka. Evo moga obrazloženja, odnosno mišljenja -

*Ljubav se može čekati zauvijek i to može zauvijek trajati. Ali kad se ljubav dočeka, zapravo smo dočekali i početak kraja. Jer ta ljubav (za koju mislimo da je obostrana u tom trenutku) , to je zapravo veza -> to znači da će toj (obostranoj) ljubavi doći kraj, jer svakoj vezi dođe kraj. Imajući to na umu mislim da bi svatko trebao načuti kako da ljubav bude lijepa i dok se čeka. Jer nije dovoljno da nam je ljubav lijepa samo dok je ona tu i s druge stane, to može kratko trajati, nekada možda to i ne ćemo dočekati. Zato se treba naučiti kako da ljubav bude lijepa i dok se čeka.

*Što kad smo mi tu ljubav čekali i čekali i čekali i kad smo ju napokon dočekali i ona je tada trajala kratko (možda je zapravo trajala dugo, al nama se to činilo kratko). Onda se osjećamo još gore, usamljenije nego što smo se osjećali dok smo čekali tu ljubav. Onda nam je žao što je ta ljubav prošla, đeljeli bismo ju vratiti, i mi tada ne shvaćamo da je to sve uzalud. Misliš da je gotovo, da je nas ljubav prošla i da više nikada neće biti tu baš za tebe. A zašto se to događa? Upravo zato što nismo prije naučili kako da ljubav bude lijepa i dok se čeka. Jer da smo naučili sad bi lakše podnijeli tu situaciju. Ali tada je kasno da se to uči….

I na kraju-
Nije lako naučiti kako da ljubav bude lijepa dok se čeka, ali treba se truditi. Svatko treba sam shvatiti sve što sam ja sad pisala, to je mislim najvažnije, i tada ste na pola puta da naučite kako je ljubav lijepa i dok se čeka.
Ja vam želim puno sreće i uspjeha u tome.
Image Hosted by ImageShack.us
Meni je prekasno da učim, ja sam sve to nažalost prekasno shvatila. I šta ja sad mogu, ništa. Moje vrijeme je izgleda prošlo, a tek imam 16. godina…….

Post je objavljen 04.01.2006. u 23:38 sati.