Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/diadras69world

Marketing

Aren't I boring???

Nema nikoga oko mene da mu dosađujen, pa moran vama. Doduše, znan da apsolutno niko osim par mojih prija ovo ne čita, vidin po komentarima...........
Sad san skinila pismu od Pearl Jama last kiss. Za ovakve riči, muzika bi tribala bit malo više deprimirajuća, ipak govori kako je ona poginila u automobilskoj nesrići, al dobro..... Samo slušajte rići i zakon je!!
Danas nakon dugo vrimena ne iden na kavu, nešto san se bila dogovarala s mojon Jubon, al eto, ipak neću, a zvale su me i mia i tonka, al ne da mi se..... A i rađe mi se ne sluša staru kako san ja svaki dan po kavama!
Danas san pitala Tonki i Miju jesan li se prominila otkad san s Ivanon. I rekle su da san se prominila, ali nabolje... ŠTA VAN ONAKO NISAN BILA DOBRA????????!!!!!!!!!!!! Ma zezan se ja.
Naime ne moran vas pitat, znan da van nisan bila dobra...
Danas san očito samo ja odlučila pisat na blogu, svi ostali ko da bojkotiraju. Dobro, znan ja da in samo čitanje mojih postova oduzme veći dio dana, ali ipak.... Ja brzo pišen, pa onda poslin neman čije čitat!!
Čoviče, ne znan jesan li već govorila o tome a ne da mi se gledat po starin postevima, ali ovaj vikend samo ja i Mia ostajemo u gradu. Limenka je već u Zagrebu, Tonka joj stiže u petak, Einstein mi sutra odlazi u Livno (i to je tribala ić još danas, pa ipak nije), Antonija ide u Zagreb.... Pa nikog živog mi neće bit u gradu... Šta je to Zagreb popularan u posljednje vrime??!! Ili svi biže od nas dviju?? To je veća vjerojatnost....
Ajme, sad su mi se vratili starci i već mi dosađuju, pa kako bi ja tribala ostat normalna? Dobro, to ostat bi podrazumijevalo da san nekad bila normalna..... Sad će vjerojatno doć špijunirat šta ja to stalno nabadan po tipkovnici, pa je bolje da se skinen s bloga. Ciao!!!!!!
I molin Miu, Tonku i punk girl da i one nešto napišu!!

Post je objavljen 04.01.2006. u 18:15 sati.