Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cnn

Marketing

Osnove gubljenja sigurno dobijenih izbora by SDP

Povodom posljednjih događanja u Sisku i Požeško-Slavonskoj županiji oglasio se i sam predsjednik SDP-a, Ivica Račan koji je izjavio da „HDZ po svaku cijenu, nemoralnim i nedopuštenim sredstvima, pokušava sačuvati svoju vlast i njezine učinke u proteklih 15 godina, a pitamo se nije li to treniranje da nas se i na državnoj razini vrati unatrag, na praksu 90-ih

U tom dijelu se slažem s Račanom. Ali.. sad slijedi famozni ALI.

Što je SDP poduzeo da se takve stvari ne dogode? Dopustili su nekontroliran priljev članova u svoju partiju, što i još ne bi bio toliki problem da tim prebjezima nisu omogućili visoke položaje u stranci. Ne znam po kojem kriteriju su HDZ-ovi prebjezi odmah dobijali visoke stranačke funkcije dok su višegodišnji članovi i dalje ostajali samo članovi?

Davorko Vidović opravdava postavljanje prebjega na izbornu listu time što su oni htjeli radit. Zanimljivo. Ispada da su u SDP-u samo lijene bitange koje ne žele raditi pa su bili primorani koristiti se uslugama prevrtljivih prebjega jer jednostavno nisu imali drugog izbora. Zahvaljujući toj dvojci prevrtljivaca SDP je uspio izgubiti vlast premoćno dobivenu na izborima. To se naziva NESPOSOBNOST. Nesposobni su izabrati kvalitetan kadar.

I sad se svi nešto snebivaju i užasavaju. Pa i mala djeca znaju da je politika kurva i da tu nema borbe u bijelim rukavicama. Ako to još niste shvatili, maknite se i prepustite mjesto mlađima koji znaju kako se boriti protiv starih lopina.

Post je objavljen 05.01.2006. u 08:00 sati.