Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/diadras69world

Marketing

Evo još malo...

Sad san se sitila da smo pričali i o horoskopu... Reka je da baš i ne viruje, al kako mu se često dogodilo da je bilo točno ono šta je pisalo... Ja virujen u horoskope, i to totalno jer mi je toliko puta pogodilo!!
Evo šta mi piše u misečnom horoskopu, odnosno jedan dio....
Bit ćete skloniji osvrtati se unatrag, razmišljati o bivšim ljubavima i prirodi završenih odnosa, nego se okrenuti oko sebe i odvažiti se na nova ljubavna osvajanja. Činit će vam se da za to nemate dovoljno energije, a ni motiva.
TOČNO!! Jer ja cilo vrime samo razmišljan o onome šta je bilo u prošlosti, i to najviše upravo o ovom litu, o Andrei.
i danas kad san sidila u kafiću, počela je svirat jedna pisma koja me podsjeća na njega, prolazin kraj kolodvora, tamo druga pisma koja me podsjeća na njega, ja kraj kina a prolazi lik za kojeg su svi koji su ga vidili rekli da je isti Andrea.
Znan da moran prestat razmišljat o njemu jer mi gledanje unatrag ne donosi ništa dobro, jer sve šta je bilo između nas u biti nije bilo ništa, niti će ikad između nas bit ičega, al svejedno....
I jučer sidimo u kafiću i Limenka me podsjeti na X mena... Poludit ću!!! Oće li ikad prestat proganjat me duhovi prošlosti?? Prestat me bolit sam spomen nečijeg imena??
Znan da san glupa zbog svega ovoga, jer bi se tribala jednostavno opustit i prestat razmišljat o tin glupostima, al ne mogu...
I taman san se uspila prije 2 subote malo okanit tih razmišljanja, i počela san se zabavljat nevezano uz bilo koga drugoga, počela san se zabavljat radi same sebe, uživat u ženskom društvu, uživat doć neobavezno u Kampane i neobazirat se šta će drugi reć. I šta se dogodi?? Odma nađen nekoga. a dok su mi drugi govorili da ću nać nekog ćin se opustin, nisan in virovala. I sad kad se opustin, ne želeći imat nekoga, odma nekog nađen.
A baš san se oslobodila svega, tila san se samo zabavljat i jednostavno vidit šta se sve nudi, bit slobodna... Uvik je suprotno od onoga šta želiš......
Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 03.01.2006. u 21:12 sati.