Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lillyslife

Marketing

03. 01. predvečer

NE MOGU VJEROVATI!!! Tko sam ja u ovoj školi da mi nitko ništa ne govori?!!! Pa, Miranda Smith, ako ćemo istinu. Ali sada su svi progovorili!
Ono jučer, kada me gospođica Amelija Bones trebala, htjela mi je reći da...joj se sviđa Lupin. Kaže da je sladak i najpametniji iz njihovog društva. Sigurno.
Ali ono što me najviše ljuti nema veze s njima. Mislim ima, ali neke sitne. Lily i James hodaju! Onaj plan nakon večere bio je samo da nas zavaraju i nađu pravi način da objave svoju vezu. Nisam mogla vjerovati! Jučer smo dugo razgovarale. Ostale smo same u društvenoj prostoriji i razgovarale. Pitala sam je kada mi je planirala reći. Rekla je da nezna, da niti sama nije bila sigurna što se događa. Nisam mogla vjerovati. Ali ono što me najviše šokiralo tek je slijedilo.
"Dobro, preko toga ću još preći, samo reci ako ima još nešto što bih trebala znati, jer vjerujem da to saznanje kasnije ne bi koristilo našem prijateljstvu."
"Napravila sam višesokovni napitak. Zapravo, popila sam malo Jamesovog. Pretvorila sam se u tebe i otišla do Siriusa. Znaš, James mi je pričao kako se ti sviđaš Siriusu pa sam pomislila kako ti malo zabave ne bi smetalo, jer ti se ja i cure stalno žalimo na ljubavne probleme, a ti na ljubavnom planu nemaš ništa."
"Ti si...ŠTO??!"
Zato mi je Black onako namigivao.
"Šuti. Želim ti samo najbolje! Dogovorila sam ti spoj s njime. U Hogsmade najprije ideš s curama naručiti haljinu, a kasnije ćeš švrljati okolo sa Siriusom. Ja ionako idem sa Jamesom."
Znam da bi bilo normalno da progovorim o svojim pravima, ali ja sam ustala i zagrlila je. Napravila je za mene nešto što nitko prije nije. Čak niti kada je brat pristao cijeli dan zamjenjivati me u kući (i to bez naknade, joj, fali mi...) jer sam htjela ići kod Lily, još dok smo obje bile bezjakinje... Sada su me odvukla sječanja... Sve mi se vraća...stari rođendani, odlasci kod bake i djeda, pismo iz Hogwarstsa...
Idem po album sa slikama...

Post je objavljen 03.01.2006. u 20:22 sati.