Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/naldor

Marketing

...

Kako je zora svanula, družina je bila spremna za pokret. No danas su trebali priječi kroz močvarni dio šume, koji je skrivao nebrojena vodena čudovišta.sa oprezom su Cristobal i Nagala vodili družinu, slijedili su ih vila Shena i harfist i bard Virgil, koji su ujedno bili i vrsni strijelci, a na samom kraju skupine išao je patuljak Hodatar koji je savršeno rukovao sjekirom. Našavši se u samom središtu močvare, pjev ptica je utihnuo, zavladala je zagrobna tišina. Shvativši zlu kob, družina se u trenutku pritajila, čekajući na ishod ove strahovite tišine. Nedugo nakon što je sjahala s aspreija, vila Shena opazi nešto nalik skakavcima ali veličine psa, kako se približava skupini s desna.
Uslijedila je žestoka borba sa mnogobrojnim zvijerima, koji su se služili otrovnim ticalima kao glavnim oružjem.
Veliki dio skakavaca je nepomično ležao na tlu, dok su oni preživjeli i ranjeni pokušavali uzmaknuti pred vještom rukom ljutitog patuljka Hodatara.
Kada im više nije bilo ni traga, skupina umornih suputnika, utvrdivši da su svi živi i na broju, nastavi laganim tempom dalje. Prešavši močvarno područje, ulogorili su se na južnom dijelu visoke šume.


Post je objavljen 03.01.2006. u 19:49 sati.