Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/harakiri

Marketing

Nova Godina i BB

Na kraju sam ipak otišao vani na doček. Znam da sam prije par dana napisao da mi se ne da ali eto frend me nazvao: ajde dođi s nama na doček, pa sam čuo da će bit puno ljudi koje poznajem, puno cura itd. pa sam pristao.
I tako ja završija u diskoteci Masters. Tamo onako, isti đir ka i inače svira neki band uživo uglavnom domaće stavri, u pauzi pegla... Ali nema veze ekipa je bila dobra lipo smo se zabavili, u biti nije bila loša nova godina bar nisam sidija doma s nogom u gipsu ka 2001.

A Big Brother dobija Hamdija!
Nije to ni tako loše premda sam navijao za Dacu izgleda će proć još neko vrime prije nego žena digne neki reality show. Bar nisu dobili ostala dvojica: sirovina (Matko) i seljačina (Ivan). U biti meni cigani nisu baš dragi ali Hamdija je dosta drukčiji od ajde recimo prosjeka (prije bi se moglo reć predrasuda). Čovik je iskren i inteligentan i zaslužija je pobjedu. Meni je onaj finalni show iša na živce jer su ga rastegli na 4 sata. Pusti pregledi, replayevi, intervjui ovo ono. I cili Big Brother se rastega za više od mjesec dana u odnosu na onaj prošlogodišnji. Ono je bilo skroz glupo kad su Tatjana i Maroje upali naknadno, dva miseca nakon početka. Pa nije u redu prema ovima šta su tu od početka.

Želje za 2006:
završit faks
postat prvak Hrvatske u MtG
pobrat šta više pehara na regatama
rastavit random noobove na battle.netu (:-))
puno zdravlja - pogotovo preko lita
pronać curu (lol)


Post je objavljen 03.01.2006. u 14:32 sati.