Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/diadras69world

Marketing

One in a million!!!

Moje prije su stvarno jedinstvene, da ih nema tribalo bi ih izmislit! Stvarno van fala šta ste tu uz mene kakve god ja gluposti radila, takve prije je danas teško nać, al ja san imala jebenu sriću, pa san vas našla!!!!!!!!!!!
Znan da u posljednje vrime ima dosta svađa između svih nas, i stvarno mi je ža zbog toga, al iako se prijateljstvo, ka i svi drugi odnosi temelji na iskrenosti, neke stvari opet valja prišutit i prihvatit ih onakve kakve jedu, jer nas upravo te male gluposti čine onakvima kakvi u cjelin jesmo!
I zato molin Einsteina i Miu da se malo skuliraju, prestanite se obazirat na sitne gluposti i jednostavno uživajte u vrimenu koje van je dano da provedete skupa, prihvatite i priznajte da koliko god možete jedna drugu iživcirat, da van život svejedno ne bi bija isti da nemate jedna drugu!! ako ništa drugo, nemojte se svađat meni za ljubav, ili bar zato da me ne morate slušat!!!!!!!!

A sad za moju Antoniju......
Ista stvar ka i kod Tonke, i ja san te tek nedavno upoznala, i skužila san da sve ono šta su mi drugi govorili o tebi, da su to sve laži nastale iz zavisti zbog svega šta imaš i zbog toga kakva jesi!!
A šta se tiče onog malog kretena koji ti zadaje muke, da mu nije stalo do tebe, ne bi se vi ovako dugo dopisivali. A znan ja da se on ponaša ka budala, al on puca neke svoje filmove, bez obzira na to jel drugi mogu pratit radnju ili ne. I znan koliko ti je stalo do njega, iako on to nije zaslužija, al tila ti to ili ne, ti osjećaji neće nestat priko noći!! Zato nemaš šta izgubit!!! A ako on ostane kreten kakav je, on je na gubitku!!

Dakle, poslala san mu poruku da kad bi se on danas tija nać. Reka je da može tek poslin 6, št meni savršeno odgovara, pa mi je reka da ćemo se još ćut popodne. tribala san još ić i s Jubon mojon u grad, al ona mora pomagat teti u dućanu pa ništa od toga... Baš mi je ža jer stvarno moran s njon pričat, toliko se stvari izdogađalo otkad su počeli praznici, više nego šte se dogodilo od početka školske godine!!!!!
Moran Ivanu dat priliku, jer bi stvarno bila glupa kad to ne bi napravila!! I sinoć kad san išla spavat, pročitala san ponovo sve njegove poruke, i bilo mi je krivo šta san tolika kučka prema njemu!
Znan da mi od svega najviše smeta šta se sve dogodilo toliko brzo i to šta ga nisan stigla upoznat ka osobu, šta mi je važnije i od izgleda i od bilo čega drugoga!!
Al dobro, valjda će bit prilike i za to!!
Danas ću obuć majicu uz vrat jer neman ja toliko pudera koliko on masnica može ostavit!!!!

Sad san još malo prpala po slikama na kompjuteru pa san se sitila da još nisan stavila ni jednu od Vin Disela!! koja san ja bolesnica.......
Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 03.01.2006. u 14:46 sati.