Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hskzrinjskimostar

Marketing

POČINJE ZIMSKI PRIJELAZNI ROK

Danas i službeno počinje zimski prijelazni rok koji će trajati sve do posljednjeg dana prvog mjeseca 2006. godine. Najvažnije riječ u uvodnoj rečenici je službeno, jer je on počeo puno ranije, ali od danas klubovi mogu i ovjeriti potpis s novim igračima. Kako u Premier ligi BiH nikada nije bilo zanimljivije, kako što se tiče borbe za naslov, tako i borbe za ostanak, biti će zanimljivo vidjeti kako će trgovati bh. klubovi, jer će prijelazni rok uvelike odrediti ambicije svim klubovima u proljetnom dijelu prvenstva.

Domaće tržište ne nudi puno, tako da će najbolji klubovi pojačanja najviše tražiti, koliko im to dozvole financije, izvan bh. granica.

Što se tiče Zrinjskog, ovaj prijelazni rok bi trebao biti dosta zanimljiv. Najznačajnije je to da bi u ovom prijelaznom roku Plemiće trebao napustiti jedan od njihovih najboljih igrač Velimir Vidić. Za BH reprezentativca Vidića, zainteresirani su navodno neki klubovi iz Izraelske i Austrijske lige, tako da su velike mogućnost da se ovaj obrambeni igrač skrasi u nekom klubu iz gore navedenih liga. Kako sada stvari stoje to bi trebao biti jedini odlazak iz Zrinjskog, onaj značajniji.

Ipak, navijače više zanima tko će doći, a trener Plemića Blaž Slišković je već izjavio da mu trebaju četiri nova igrača, koja bi trebala biti prava pojačanja. Jedno pojačanje za sada je sigurno dobio. Naime, već gotovo četiri mjeseca sa Plemićima je trenirao mladi 22-godišnji reprezentativac Senegala Lamine Diarra. Nakon završetka prvenstva ovaj mladi i više nego odlični nogometaš sklopio je četverogodišnji ugovor sa Zrinjskim, a još se samo čekaju papiri iz Senegalskog nogometnog saveza da bi ovaj igrač mogao zaigrat za Zrinjski.

U nekim medijima se spominjao i mogući dolazak nekadašnjeg obrambenog nogometaša Crvene Zvezde iz Beograda, a današnjeg člana Zemuna Steve Glogovca. Ovaj 32-godišnji nogometaš, rođen je u Bileći, a navodno da je već razgovarao, neslužbeno, sa ljudima iz Zrinjskog koji bi ga navodno voljeli angažirati.

Što se tiče ostalih informacija oko dolaska pojačanja u klubu su više nego zatvoreni, tako da je teško dobiti bilo kakvu informaciju. Nadamo se da će već danas biti nešto više informacija oko eventualni pojačanja, jer to navijači čekaju sa nestrpljenjem.

Mario Pandža / zrinjski.info


Post je objavljen 03.01.2006. u 17:56 sati.