Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dylan

Marketing

Evo mene opet



Dugo je vrimena prošlo od mog zadnjeg posta,šta zbog raznih zabrana konekcije zbog moje stalno rastuće ovisnosti o netu,šta zbog moje potpune neinspiracije,tj. nemogućnosti prenošenja misli na papir,u ovom slučaju na ekran PC-a.
Ovog puta mi ne pada na pamet da pišem o školi jer me ta tema,uistinu,navodi na povraćanje.
Pisat ću o mom zabrinjavajuće pesimističnom pogledu na svijet i na ljude koji me okružuju.Ne znam šta je uzrok ovakvom mom razmišljanju kroz zadnje,otprilike,2 godine,a pogotovo kroz zadnjih nekoliko miseci,ali stvarno želim da prestane jer ne mogu funkcionirat normalno.Poprilično sam se povukla u sebe,ne govorim puno(osim kad sam s prijateljima),a kad govorim,to je uglavnom deranje ili rečenice ispunjene sarkazmom,koji mi je,usput,glavna maska kojom se koristim.Iskreno se nadam da je to samo pubertet i da će sve to za koju godinu proć.Zapravo,kad malo bolje promislim,glavi razlog svemu ovome je moja unutarnja frustracija zbog svega šta se u svijetu događa.Ustroj društva u kojem živimo me izluđuje.Kapitalizam je nešto najodvratnije šta sam ja u svom petnaestogoišnjem životu imala prilike vidit.Zbog svega toga sam stvarno tužna i ne mogu ne razmišljat kakav bi bia svijet da je onakav kakvim ga ja zamišljam.Također se bojim da se moj san o glumi neće prominit ni kad budem tribala upisat faks,šta je za nekih 3,5 god.,ako se nije prominia ni u proteklih 10.Također,osim glume,ne mogu se baš zamislit u nekoj drugoj profesiji.Mislim da previše razmišljam i da će mi glava eksplodirat,al bi mi prije eksplodirala da ne razmišljam.
Šta se tiče mog trenutačnog prebivališta,ja sam u Vinkovcima,kod mamine rodice.Ja i parents sutra idemu u Mađarsku,u Pečuh.Ja sam tila i do Budimpešte,al je daleko,pa nećemo.U četvrtak idemo u toplice,bazeni i sl.Dobila sam 1500 kn i ne znam šta ću s njima.Mislim,nije da mi ništa ne triba,nego mi puno toga triba,pa ne znam šta bi.
Pošto je mamina rodica glavna urednica vinkovačkog radija VFM (Vinkovci FM), danas sam od 19:20 do 19:30 pustila dvi pisme.Coldplay - Fix You i Santana feat. Steven Tyler - Just Feel Better.Čula sam je na vh1,fenomenalna je.
Iznenadila sam se kako su dobre pisme na vh1,mislila sam da je taj program okupiran crnačkim hip-hopom ka Mtv,al uopće nije.
Jučer sam napokon gledala Star Trek NEMESIS.Danas sam počela gledat Star Wars:Osveta Sitha,al sam zaspala.Pogledat ću sutra jer je navodno super.Ja sam bolesnica kad su u pitanju Harry Potter,Star Trek,Star Wars,a mislim da će me uvatit i Lord of the Rings manija jer je to srodna tematika.
Usput,zanima me di bi mogla nabavit Star Wars ili Star Trek postere pošto glupi teen časopisi samo objavljuju Jay Z-a,Beyonce,LL Cool fuckin' J i slična sranja?



Post je objavljen 03.01.2006. u 04:20 sati.