Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/carobking

Marketing

Sudar stvaralačke i zavodničko-antizavodničke svijesti i civilizacija izgrađenih na njima

Objavljujem: dana 02. 01. 2006. započeo je Prvi svjetski zavodničko-antizavodnički rat. Rat se vodi svim zavodničko-antizavodničkim sredstvima na svim područjima ljudskih djelatnosti. To je rat između čovjeka i antičovjeka, pa time i između Hrvata i Antihrvata. Čovjek je ona zavodnina koja je zavela i dalje zavodi stvaralačku civilizaciju, promišlja je, kreira, vlada njom, oslanja se na nju, iskorištava je i dobro i udobno živi od nje, i sve to na štetu antičovjeka i prirode. Antičovjek je čovjekov rob, pa tako i rob stvaralačke svijesti i civilizacije. Budući da posjeduje sredstva prisile (zakonodavstvo, sudstvo, vojsku, policiju…), čovjek nameće antičovjeku uvijek samo dvije vrste lažnog izbora koje naziva pluralizam interesa (ali čijih?!): crno ili bijelo, mi ili oni, komunizam ili liberalni tržišni kapitalizam, totalitarizam ili demokracija, fašizam ili antifašizam, itd. Antičovjek tu bira između interesa dviju ideološko-političkih bandi, koji se na kraju krajeva svode na isto (porobljavanje i pljačku), samo s različito upakiranim načinima negativne manipulacije masama. I ja vam nudim pluralni izbor između: čovjeka, nadčovjeka, podčovjeka, antičovjeka, majmuna, pasjeguma, itd. Ako ga može simulirati čovjek je nepotreban antičovjeku. Naviješta li se time ujedno i smrt čovjeka.
Problem današnjeg antičovjeka je taj kako se postaviti u postojećem odnosu zavodničkih snaga i moći koje vladaju u suvremenom društvu (isto tako on ne zna: kako odgojiti svoju djecu?!), budući je odmalena odgajan da bude pošten, pristojan, ponizan, korektan, ne laže, ne krade, prašta, moli, itd. – jednostavno rečeno: odgajan je da se naguzi, da bude jebena ličnost, a ne jebač. Oni koji zagovaraju takav način odgoja i vladanja, dok se sami ponašaju suprotno, vladaju svijetom i žive od iskorištavanja antičovjeka i prirode, uništavajući ih. Antičovjek da bi uopće preživio u takvim uvjetima mora prakticirati zavodničko-antizavodnički ketman, navući na sebe masku i glumiti, služeći se lažima spretnije od čovjeka - lagati gledajući ga u oči, a ne trepnuti. Dakle, morate biti veći prevaranti, glumci i simulanti od svojih gospodara i tako se infiltrirati u institucije upravljanja društvom i centre moći, ne zaboravljajući pritom da je novac sredstvo kojim treba stvoriti društvo socijalne pravde i jednakih početnih šansi, a da nije cilj koji će i vas pretvoriti u čovjeka. Čovjek je nešto što treba jebati (s kondomom), tako da se ne razmnožava i prevladati. Čovjeka treba pobijediti njegovim sredstvima ratovanja - biti isti, a biti različit - biti lijep, pošten, uspješan i bogat – moći jebati sve živo i mrtvo. U svakom od nas čuči poneki mali čovjek ili nadčovjek. Njega će biti najteže pobijediti. U ovom ratu biti će teško razlikovati čovjeka i antičovjeka, ali to je cijena opstanka koju treba platiti za korištenje zavodničko-antizavodničke strategije.
Kako nas mnoštvo ideoloških, filozofskih, religioznih, znanstvenih, logičkih i inih istina navodi na ono nietzscheovo da je «jedina istina da istine nema», tj. da su sve ljudske istine zavodničke istine. Jedino je Bog stvoritelj, on je stvorio bogotvorine. Pustivši stvoreni Svijet-svemir bogotvorina u dinamički opticaj, taj se Svijet-svemir nadalje ne stvara, nego svojim interakcijama zavodi (kopiranjem, oponašanjem, kloniranjem, kombiniranjem, proizvođenjem, itd.) zavodnine. Kako je u dinamičkom zavodničkom svijetu nemoguće spoznati što su bogotvorine ili osnovni elementi od kojih je Svijet-svemir stvoren, tj. apsolutne istine, čovjeku i antičovjeku dostupne su samo zavodničke koordinate koje sam označava i zavodničke istine koje sam izmišlja, obznanjuje i ustoličuje s obzirom na svoj pretvorbeni cilj (interes ili korist) i zavodničke utjecaje izvana i iznutra. Čovjek i antičovjek kao zavodnine su kao i sve ostalo zavođeni-zavodnici. Kako sve zavodi i biva zavedeno, zavođenje je bilo koje odvođenje u stranu pri kojem se vrši neka kvalitativna ili kvantitativna pretvorba. Ono je osnovno načelo, smisao i interakcija postojanja i postajanja. S obzirom na interes ili korist zavođenog-zavodnika postoji pozitivno i negativno zavođenje. I zato zavodničko-antizavodnička parola glasi: Zavesti ću te (pozitivno) dok me nisi zaveo (negativno)!

Službeno i konvencionalno: Neka nam živi jedina i vječna Antihrvatska!
Neslužbeno i nekonvencionalno: Antibog i Antihrvati!
Sve skupa i zajedno: Najebali smo, ako ne budemo ništa jebali!


P.S.
Ispričavam se svima koji me ne razumiju zbog toga što pišem na skorohrvatskom iliti antihrvatskom izvornom jeziku. Nerazumijevanje je osnovni način sporazumijevanja između Hrvata i Antihrvata.


Post je objavljen 02.01.2006. u 17:48 sati.