Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/babl

Marketing

POSLJEDNJI TABU

Ni literatura, ni filmovi, ni poezija, ni šlageri, ni ženski magazini i erotska štampa, ni najgora pornografija na Internetu, nisu zabilježili jednu od najintimnijih izmjena nježnosti između žena i muškaraca. Naizgled nema toga što nije opjevano, opisano i uslikano, ali ipak postoji nešto što je dosljedno prešućivano. Čak i oni koji se navodno ne libe ničega zapravo time skrivaju ono delikatnije od ičega drugoga. Što god vam padalo na pamet - nije to. To je ono čega se nitko ne bi sjetio, iako svi za to znamo.

Da vas ne mučim predugim uvodom, to je - istiskivanje prištića! Koliki parovi se, kao vrhunac bliskosti, zavuku u intimu i cijede jedan drugoga! O, slasti, o, nadnaravna blaženstva! Na jelovniku su od malih, nježnih mitesera do debelih, zrelih potkožnih čireva, od onih koje treba znalački obraditi do onih koje je dosta pogledati da se sami rasprsnu.

Zamislite gadni potkožni prišt ispod lopatice na leđima, ondje gdje ga nikako ne možete pogodno zahvatiti da ga iscijedite, pa zrije i zrije dva-tri dana, nervira pri svakom pokretu, zateže kožu, kucka iznutra, pa kada nakon nekoliko dana dođe draga ili dragi i znalački ga iscijedi... U času kada koža popusti i otvori se i nakupljeni gnoj pokulja, ličnost nadilazi puteno i vine se do vantjelesnog i nadnaravnog. Nema orgazma koji se s tim može usporediti!

Mnogi toliko taje tu svoju strast da se ni sebi ne usude priznati da su postali ovisnici. Nasuprot njima, pravi poznavaoci tog izuzetnog uživanja kultiviraju tajne svoga umijeća i razmjenjuju ih u najvećoj tajnosti s majstorima koji su dostigli njihovu razinu.









Post je objavljen 02.01.2006. u 17:38 sati.