Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rebelgirldreamin

Marketing

They are holding on my heart like a handgrenade...

Image Hosted by ImageShack.us

Sretna Nova! Opet! : ) još se nisam naspavala od subote...do petka nisam niti znala kam idem...i onda smo na kraju(s Laurom) završile u Strahonincu na kućnom partiju...nije bilo niti odbrojavanja...samo je odjedanput bilo 12:05 ...aha... pa smo otšli malo do čk-a...sreli stare frende...počestitali... opustili se malo...i polako otišli kući... bilo je super!!baš super!
to budem sigurno pamtila...ima više razloga,ali...ok!
imam novi dizajn...je! hope you like it...
jedino kaj mi još nije jasno je...kak da se uzrazim da nebum krivo shvaćena...zakaj uvijek ovisimo o drugim ljudima...ne materijalno...nego psihićki...emocionalno...onak ovisimo(odnosno samo ljudi koji si to dozvole)o njihovom razmišljanju i osjećajima...ne pokušavamo se staviti na prvo mjesto...dopuštamo drugima da nam...hm...diktiraju...ne doslovno...nego...evo neznam kak da se uzrazim...ne živimo svoj život kak želimo,nego dopuštamo drugima da nam vele kak da živimo! evo, to!ne slušamo sebe,nego druge...sigurna sam da se svaki treći čovjek tak osjeća...ili tako kao što je opisano u naslovu...možda griješim...neznam...samo pretpostavljam...
sve se to događa bez našeg znanja...kao da čekamo da nam netko promjeni život...na bolje...ili na gore...a neznamo to sami napraviti!
sad sam već dovoljno zakomplicirala...ono...budem drugiput nastavila,ak bum sposobna...
ajd,ljudi,uživajte u novoj Novoj godini!Nadam se da neće biti gora od prošle...

Image Hosted by ImageShack.us

"A guy walks up to me and asks 'What's Punk?'. So I kick over a garbage can and say 'That's punk!'. So he kicks over the garbage can and says 'That's Punk?', and I say 'No that's trendy!' "
by B.J.Armstrong

Post je objavljen 02.01.2006. u 12:46 sati.