Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ddadd

Marketing



Evo vam Ninje :-D

Uh, došao sam sinoć kući, nazvao nakratko dragu, pričao s njom, spustio slušalicu te, iako sam znao da je to visokorizičan čin, zaklopio sam oči 'na sekundu'.
I spavao sve do 6:52 u jutro posve obučen! Tako sinoć nije bilo niš od Ninje :)
Ustao sam u 6:53, ugasio komp, svijetlo, presvukao se, složio krevet i okinuo još jedan spavanac do malo prije, a onda sam skočio na noge lagane...

Dakle...


THE NINJA! (Ninđa op.a.) :D


Ušli smo u stan gdje ćemo čekati Novu, domaćin nas je srdačno primio, obučen u neobičnu majicu sa kineskim zmajevima. Na domaćinovim prsima žutio se neki čudan natpis, nešto između latinice i glagoljice. Pitao sam ga što piše i skužio da ni on ne zna pa smo počeli odgonetavati natpis ali smo vrlo brzo odustali.

"U onoj sobi vam je čovjek koji je došao iz Japana, možda on zna" rekao nam je domaćin.
Uđemo u tu sobu, tulum je na dva 'flora', u glavnoj sobi je jedna muzika, ovdje druga. Ovdje je i klopa, a to je važnije...

Ugledam ninđu! Čovjeka nisam vidio najmanje 10 godina...
"Vidiš draga, onaj čovjek u crnom, on ti je ninđa!"
"Aaa, zato si se i ti sav obukao u crno, hihihihhi!" lupi draga i odjuri na prvi flor.
Ninđa mi priđe i mi se srdačno pozdravismo, zalaufao se među nama lagani razgovor o sve slabijem izboru plaćenih ubojica na tržištu kad li nam u društvo uleti draga i obrati se ravno njemu:

"Oprosti, jesi li ti došao iz Japana?"
"Jesam, kako znaš?" upita je ninđa.
"Lagano mi djeluješ kao netko tko je stigao sa dalekog puta pa je dezorijentiran!"
"Došao sam iz Japana sredinom jedanaestog mjeseca." reče ninđa.

Počeo sam se grohotom smijati, ninđa isto. Velim ja njemu: "Zamisli, čim smo ušli domaćin nam je rekao da je došao netko iz Japana. Čim smo te ugledali rekao sam joj da si ti ninđa...a ona zaključi da si ti taj 'Japanac' po tome što imaš zbunjenu facu!"
Rikavali smo...draga se krene branit: "Pa kad si rekao da je on ninđa, ja sam mislila da mi pričaš da on trenira ono o čemu si mi pričao, onaj ninđicu!"
"Ninđucu" ispravim je ja.
"Da, kako god" - veli ona - "Nisam mislila da si se šalio i pod time htio reći da je to čovjek koji je stigao iz Japana, mislila sam da želiš reći da on trenira nin...điucu!"
Ninđa i ja smo se već kidali..."Ma neee" velim ja - "Pa pogledaj ga samo, borilačke vještine i on su dva suprotna pojma!"
Nas dvojica smo umirali od smijeha, pao je i 'give me five'...pljas!

"A kojim si povodom išao u Japan." upita ga draga.
"Išao sam na jedan seminar" odgovori ninđa.
"Seminar iz čega?" upita ona.

"Išao sam na seminar iz ninđucua!"

A draga od šoka pokrila usta...


:D

Post je objavljen 02.01.2006. u 11:40 sati.