Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gorccy

Marketing

ZAHVALNICA "BEZIMENOJ"

Eto, konacno sam saznao ime “bezimene” posetiteljke. Znacajan dan za mene, lep pocetak godine obelezen prijatnim saznanjem. Napokon je izasla iz anonimnosti, predstavila se i sad je vec mnogo drugacije. Nije da sam bas po svaku cenu zeleo znati ko mi ostavlja pozitivne komentare, ali je ipak lepse i prirodnije znati ko je to iza nepotpisanog komentara. Sada mogu i ja posetiti njen blog, uzivati u njenom lepom pisanju. Draga Helix, hvala sto si se oslobodila, potpisala, hvala za cestitanje novogodisnje.
Godine nam prolaze, nadamo se da svaka sledeca donosi bolja i lepsa iskustva, cini nas mudrijima, zrelijim, a da li je tako videcemo na kraju puta.
Mozda nam prave i iskrene ljubavi koje dozivimo daruju nesto posebno sto godine koje dolaze, cine znacajnijim i vrednijim za bogatsvo koje stekosmo spoznajom ljubavi lepe i nezaboravne.
U 2005. ja sam doziveo jednu divnu, pravu, spontanu ljubav sa svim sto ona donosi, nasao sam zivotnu radost i pokretac duha i tela. Stvarno je ljubav izuzetan podsticaj za zivotni optimizam i nezamenjljiva je u tom smislu.
Srecna Nova godine svima koji su povremeno ili cesce posecivali ovu stranicu!


Post je objavljen 02.01.2006. u 10:17 sati.