Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gojanec

Marketing

Zima...

Čini li se i vama da ljeto traje sve kraće, a zime su sve hladnije? Ja sam inače ljetni tip, pa mi ovolike količine snijega ne pričinjavaju zadovoljstvo. Gledam kroz prozor kako se topi i stvara blato i bljuzgu: UŽAS! Po cijele dane u kući, osuđen na TV-program, nezaposlen,.. Tipična svakodnevica tipičnog mladog Hrvata.
Ma, nije sve baš tako loše, ali ja bih ipak da je barem dvadesetak celzijevaca iznad Nule, pa da mi nije problem držati u ruci bocu Hladnog Piva... ;) Ah, ljeto...

Striček Vinček kaže da bi on najradije da padne 4 metra snijega!!! Malo kasnije je rekao MENI da mu donesem drva da zakuri vatru. Halo, čovječe?!? Pa, ne uživam ja u zimuši, već ti!
Onda je čistio snijeg po dvorišču, pa je zaradio musCOOLfiber. Nadam se da se to nije odrazilo na njegov bujan ljubavni život. Ipak, za čovjeka od 60 godina i s dva hercŠlussa iza sebe - mora se priznati da je prilično aktivan.

Danas sam pričao s dečkima o sviranju u bendu (pogledaj: Opis bloga), ali situacija je još uvijek nepovoljna. Jel' ja to brijem ili je stvarno teško naći ljude koji žele svirati (i po mogućnosti imaju opremu)?
Moj prijatelj Phoebe (pogodite otkud mu nadimak?) kaže da može svirati jedino dok mu je žena na poslu, inače munje sijevaju po kući! Čak joj je morao kupiti novi mobitel kako bi mu prestala prigovarati zbog gitare. A i nju je morao mijenjati (mislim, gitaru) nakon dva tjedna jer se vrat usukao do neprepoznatljivosti, tako da je uzeo Yamahu uz nadoplatu. I opet se sve u glazbi vrti oko žena...

A žene?..
One vrte nas, i to oko malog prsta! Razmislite malo i vidjet ćete da je istina!
Život je lutrija i samo je pitanje sreće na kakvu ćeš ženu nabasati i u kojem smjeru će te zavrtjeti.
Ja sam barem u tome imao sreće.

Moja draga nije ljubomorna na moje gitare, a čak se i njoj sviđaju (which makes me wonder...).
Štoviše, i sama bi htjela naučiti svirati (barem kao ja, a to i nije baš najbolje), ali nema živce za to. Nema veze, važno da mene pusti svirati. Još da ju mogu natjerati pred mikrofon, gdje bi mi bio kraj?

Već je prošla ponoć...


Post je objavljen 01.01.2006. u 23:42 sati.