Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/spectre

Marketing

Monster Man (2003.)

http://www.imdb.com/title/tt0365513/

Izuzetno zabavna horor komedija s 'Night Stalker'-ovim Ericom Jungmannom i prelijepom Aimee Brooks (koja glumi fora žensku koja imitira Yodu iz Star Warsa u krevetu) puna krvavih scena i odličnog dijaloga. Film u sebi sadrži elemente Jeepers Creepersa, Frankensteina, filmova tipa Teksaški masakar motornom pilom sa blagim elementom filmova o crnoj magiji i zombijima :)

Radnja se vrti oko dvojice prijatelja koji putuju na vjenčanje školske kolegice kako bi joj jedan od njih (u početku), dvadesetpetogodišnji djevac Adam izjavio da je u stvari voli, no putem im se počinju događati čudne stvari - počinje ih proganjati pomalo izobličeni šepavi ubojica (koji djeluje kao da će se svaki čas raspasti) u ogromnom monster trucku, bude se u motelu uz mrtve životinje (u pomalo odvratnoj sceni) te sreću misterioznu ljepoticu koja bježi od svojih problema i niz ljudi bez različitih udova koje im je gorespomenuti ubojica odrezao. Sve to vodi do uzbudljivog završetka koji uključuje vještičje čarolije i reanimaciju mrtvih.

Toplo preporučam.

Brother Fred (na slici): [leži u dva dijela dok počinje odjavna špica] The end? This can't be the end! I was gonna fuck my sister! Now what am I gonna do? This sucks!


Post je objavljen 01.01.2006. u 20:49 sati.