Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dijamantic

Marketing

Zvjezdane balege

. : 2 : .

Stigavši napokon do sanitarnog odjeljka, u stilu velikog rappera s početka stoljeća, već tradicionalno, Krešimir progunđa:
- Mrzim te vražje naprave. Nikad ne znaš gdje će ti govno završit' - prokomentira dok je otvarao sigurnosni poklopac.
- A joj - uzdahne i polako, saginjući se, uđe u valjkasti prolaz koji se konstantno vrtio.

Sanitarni odjeljak, naime, za svoje pravilno funkcioniranje zahtjeva prisustvo gravitacije čiji privid, u ovim zabačenim krajevima poznatog Svemira, ljudi još uvijek znaju dobiti samo rotacijom. I tako Krešimir, koji nije volio rotirati, sjedne na nešto što bi se moglo usporediti s WC školjkom, pa se baci na posao.

Za to vrijeme, u pilotskoj kabini, Miro je napokon pronašao pravu kombinaciju zamršenih opcija i dobio kakav - takav signal:
- Netko... šmrššrš... u sraonik... - čuo se u slušalicama zvuk isprekidan šumovima - ja nevolila... ššršmršš... šršš.. ne znala... šrššš... govan završila...

Sadržaj poruke činio se poput Krešimirovih riječi, ali naglasak nije baš štimao. U djeliću sekunde prolazile su takve misli Mirinim mozgom, no već u slijedećem trenutku shvati o čemu se radi te strelovito poklopi otvorenom šakom veliko crveno dugme na komandnom pultu.

- Netko je tu - pomisli.
- Ovo nije dobro - prozbori na glas, ne mogavši više zadržati misli u tišini.

Vrisak sirene za uzbunu prolomi se brodom, posebice jako odjeknuvši u sanitarnom odjeljku... ili se barem Krešimiru tako činilo. Napokon, iz kojeg bi drugog razloga odlučio odjednom poskočiti sa malene klupice s rupčagom u sredini, nalazeći se u vrlo skučenoj prostorijici, rotirajući pri tom s nekoliko okretaja u minuti... bit će da je faktor iznenađenja bio presudan.

- Aaaarrr - zavapi ljutito dok se jednom rukom držao za bolnu glavu, a drugom pokušavao navući hlače svog svemirskog odijela.
- Ti... dam, ti dam, ti dam... - micale su se velikom brzinom Krešimirove usnice dok se verbalno oslobađao viška nepoželjnih osjećaja, povremeno neverbalno komunicirajući s zidovima vrtećeg odjeljka.

Post je objavljen 01.01.2006. u 20:33 sati.