Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/prikauboku

Marketing

Nova godina!!!!!!!!!!!!!

E da sad bi i ja triba reć kako mi je bilo za novu! Ma bilo je super. Nisan se ni nada da će ispast tako dobro jer plana jednostavno nije bilo. Luda ekipa , grad Trogir, puno pića i tako. Počeli smo po kafićima i završili u kazina. Nije mi se baš sviđalo tamo, ono bilo je ekipe i sve al nema moje mjuze, ženske su sve bile ono starije drolje (osim mojih par prija naravno) i tako. Ono uvatija san jednu od najboljih svojih prijateljica Jadranku i plesli smo, zaboravija san na mjuzu, ludira se sa njezinim bratom Grgom(također super prijatelj) i tako. Nakon nekog vrimena, uru i nešto postalo je previše zagušljivo, počeja san se gušit i znojit i počelo mi se mantat, oša san sa Jadrom do wc-a i izriga se , ona nije ni primjetila da san riga dok joj nisan reka, ono nisan bija pijan , šta ja znan bilo je pre zagušljivo. Kad san to riješija, otvorija san jedan prozor blizu nas i nastavija kao da ništa nije ni bilo. Piće, ovo ono i tako eto nove godine, grljenje , ljubljenje i tako……
Nakon nekog vremena mi se pred očima pojavila moja najbolja prijateljica Jelena koja je bila na nekom drugom partiu i bija san sritan ko mala beba, ona mi puno znači u životu i bilo mi je super šta je došla!
Dalje smo se uputili u Monaca i Diamanta. Ono večer je bila super i naman šta da rečem. Ovo šta san ja napisa nije ni petina od svega šta je bilo al ne mogu vam je to ovako sve opisat, triba to naravno sve doživit!
Nadam se da ste se i vi ludo proveli i da vam je nova godina počela dobro kao i meni ( ispovraća san se na staru godinu i ko nov uša u novu godinu -- ma di ima bolje??? )

Slikano je u Diamanta iako slika nije sa dočeka al je bila slična atmosfera:

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 01.01.2006. u 19:46 sati.