Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lillyslife

Marketing

01. 01. popodne

Da, bila sam u pravu. Kada sam ponovno pogledala Siriusa vidjela sam Jamesa kako se spotiče bez naočala. Ti dečki... Ali, sada shvaćam da je on dovoljno dobar za Lily, jer nije poslao prijatelja umjesto sebe, samo se pretvorio u prijatelja. Zgodno...
Slughorn je nešto ludio prije praznika, sada znam i zašto. Još je bilo najbolje kada je htio pripremiti neki super napitak za smirenje, a shvatio je da mu nedostaje najvažniji sastojak. Netko je bacio čaroliju nerealnosti (sumnjam na Siriusa) i Sluhgorn je izletio iz tamnice s parom iz ušiju. Kada mu je suknula vatra iz ustiju i zacrnila kamene zidove, gospa Norss je odtrčala po Flicha koji je dojurio i vrisnuo shvaćaći koliko će mu sređivanje tog zida oduzeti vremena... A tek kada je po očišćenom zidu onaj čudan Hufflepuff, Rufus Scrimgeour, koji vjeruje da će postati ministar magije, izlio napitak za crvenjenje, čiji glavni sastojak, grimizni korjen luka ne smije doći u doticaj s ičime, osim grlom osobe koja se želi zacrveniti ili površine za koju želite da pocrveni... Tada je bilo smijeha... Zid je pocrvenio, a Flich...i on isto... Izlio je na nas tekućinu za čišćenje i vrisnuo poput...ljutog Flicha?
Nego, ono zbog čega sam se uhvatila ovog dnevnika nešto je mnogo bolje. U spomen na pobjedu Hogwarstsa na posljednjem Tromagijskom turniru prije 10 godina biti će organiziran bal!!! Prvog vikenda nakon praznika. Četiri dana prije bala organiziran je odlazak u Hogsmeade, a curama je organitiran prijevoz do produžnice gospođe Malkin, pa će nam dostaviti naručene haljine u školu... nastavila bih pisati, ali nas Potterova družina zove na partiju hrakometa u njihovu spavaonicu, dalje od ostatka Griffindora u društvenoj prostoriji. Idem po Lily i Ameliju, a možda povedem i onu zbunjenu Berthu.

Post je objavljen 01.01.2006. u 18:07 sati.