Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/konavoka

Marketing

Pa ja sam najsretnije biće na ovom svijetu!!!!

Ja sam najsretnije biće na ovom svijetu????Možda i nisam,ali samo tako mislim!!!
Ljudi,čestito mi je novu!!! A mislila sam da to mogu samo sanjati!!!
Al eto život je takav,pun iznaneđenja!!!
Amo mi je fenomenalno!!!!Sinoć su me zvale frendice, čestitale mi novu i tako!!!Amo je prestao padati snijeg, ali od sinoć neprestalno pada kiša!!!!Al to je super jer ću tako što prije doma, jer po kiši nemaš šta radit!!!Jeeeeeeeeee...:):):)
Sutra idem na skijanje!!!Naravno ako nebude padalo,al nadajmo se da neće!!! Danas idem u Piran kod drugih rođaka....i tako....
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ej lucija, jel bio mrkvy sinoć na babinom kuku????Dobila sam poruku od Paja: ej mala!!! evo pozdravio te mrkvica, ja i niko!!!volimo te!!!
Al ja tu poruku neshvaćam!!! šalje mi je niko i piše pozdravio te mrkvica ja i niko!!! možda umjesto niko ide nino???ma ko će im znat!!!!
A onda sam dobila od mrkvice poruku,sretna nova žele ti ermma i mrkvica!!!!ma to je sve ludo, biće bili pjani ko letve, samo mi nije jasno ko je gdje čekao novu????!!!!!

I dijana ti meni kažeš da nema lijepih slovenaca!!!!?????zašto???? ja baš gdje god da se maknem vidim bar dvoje, troje koji bi kod mene mogli proć!!!! No dobro znam ja da nama na cijelom svijetu dva čovjeka koji imaju isti ukus, pa tako se i moj i tvoj razlikuje!!!al da si bar rekla da ih nema puno, nego da nema nijedan!!!!ono mislim.....pa sad.....nemoj tako.....

Danas mi je reko rođak da im kompić ide na popravak,sutra mislim,pa vam se više neću moći javljati,pa do idućeg viđenja:
CIAOS

Voli vas Vaša Konavoka!!!
Ki$$myspace

images for blogs



Post je objavljen 01.01.2006. u 15:39 sati.