Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorkovidovic

Marketing

Sretno vam dragi cyber prijatelji!

Dragi novostečeni cyber prijatelji, družimo se već punih sedam mjeseci. U to ste vrijeme svratili na ovaj blog oko 35 000 puta i ostavili preko 1700 komentara na 80 postova, koji su bili presjek mojih trenutnih i intimnih promišljanja prvenstveno svakodnevice, problema i vizija Siska u koji sam se u političkom smislu vratio nakon 15 godina progonstva. Iako sam, već u drugom mandatu i saborski zastupnik Siščana, ali i mnogo šire, građana Zagreba, Velike Gorice, Moslavine, Posavine, Pokuplja i Banovine, a dakako i svih građana Hrvatske, ovaj sam blog svjesno tematizirao kao blog kandidata za gradonačelnika i gradonačelnika grada Siska, dok sam samo rijetko pisao o drugim temama, koje me kao političara, a i usudim se reći i intelektualno znatiželjnog čovjeka također zaokupljaju.Čini mi se da bi bilo dobro s današnjim danom podvući crtu pod to jedno zaokruženo razdoblje jer se, eto stjecajem sramotnih okolnosti, to razdoblje završava i kalendarskom godinom i prekinutim mandatom gradonačelnika.
Ova vrsta komunikacije koju smo zajedno ostvarili, bila mi je silno korisna i nadasve zanimljiva, a vas sam preko vaših nadimaka prihvatio kao moje dobre znance. Hvala vam na svim riječima podrške koju ste mi davali, ohrabrenjima, ali i lucidnim kritikama i promišljanjima kojima ste obogaćivali i mene i sve one koji su čitali ovaj blog. Sa 600-900 posjeta u proteklim danima postali smo jedna velika tribina i istinski građanski forum. Danas završavam Vidoteku i razmišljam o tome da sve ovo što smo zajedno radili objavim i kao knjigu, kao svjedočanstvo o zanimljivom i burnom vremenu grada Siska i nastojanjima da se probude vizije za jedan perspektivniji i sretniji grad.
Da ne bude zabune, ja ostajem tu, borit ću se za naše vizije na način i sredstvima koji su mi dostupni. To mi je i posao i dužnost i misija. Predsjednik sam najjače političke stranke u Sisku, saborski zastupnik, a prije svega istinski Siščanin koji dobrobit svoga grada i svojih sugrađana drži dijelom svoje najdublje intelektualne, moralne i emocionalne stature. Eto, ljudi: Sve vas volim i istinski vam želim svako dobro u novoj 2006. godini. Ostvarujte svoje snove, živite u miru i tolerirajte se, ako se već ne možete voliti!



Post je objavljen 31.12.2005. u 20:34 sati.