Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/borut

Marketing

Prema jugu



Jutros (ako je 10,00 sati jutro) smo krenuli prema jugu. U Tel Avivu nam se je pridruzio B. i vec visoko izletnicko raspolozenje dobilo je novu, euforicnu dimenziju! Sve do Askelona padali su prijedlozi sta bi sve usput mogli pogledati, jer tko zna hoce li nam se opet pruziti mogucnost. I tako, produzili smo prema Gazi (da, upravo u podrucje u koje sporadicno padaju rakete ispaljene iz Gaze) i zaustavili se pred nekad frekventnim granicnim prelazom Erez!





Danas je bilo sve tiho, a u prostoru izmedju visokih betonskih zidova i zicane ograde odmarali su se psi, koji pomazu u cuvanju granice!



U Ber Sevu smo stigli upravo na vrijeme da zabiljezimo posljednje pripreme za ukusan mesni, koser rucak!



Istovremeno poceli su i razgovori, ili bolje reci istrage, provjere porjekla dvojice rodjaka koji su ostali najstariji zivuci predstavnici svoje loze!



Detalje o rucku je bolje preskocit, jer dovoljan je bio pogled na onaj gril gore! A i cilj susreta je bio upotpuniti Omikino obiteljsko stablo novim podacima. Nova vremena, nove metode; i evo Omike pred racunarom, a imena predaka se nizu i nizu do treceg i cetvrtog koljena, dokle sjecanje na price davno preminulih stize, da upotpuni podatke iz pisanih sluzbenih isprava, a pogotove one praznine nastale u surovima ratovima!



Post je objavljen 31.12.2005. u 19:43 sati.