Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/takemeaway

Marketing

Another year goes by....

Boy! time sure does fly!
I can't believe it is the end of another year...
Well atleast for me this year was pretty good.
Had lots of great times. Met a lot of great people. Did some cool stuff. And in between all that managed to attend school and study once in a while! ;)
...nisam ni osjetila koliko se sve brzo odvijalo…pa imam osjećaj kao da sam jučer bila na fešti za 2005. i slušala Gibonnia….
...evo čega se još sjećam; maturalca u Grčkoj, vikenda u Beču, tone rođendana, (Dunja, Valentina, Matić, Aneta, Grujo, Vanja, Jogi, Deni, Iva, Marko R.,Marko K., Salvica, Azra, Igor, Davorin, Marina, Kodilja, Michele, Alen, Sonja, Krivi , Monika, Željka, Željana………*na 2 ili 3 nisam bila i ispričavam se još jednom tim osobama *….) ,bilo je naravno tu i alkohola, alkohola i još puno alkohola, partija za početak šk. god. kojeg ću zapamtit po votki-red bull koju više nikad neću pit, mog ljetnog posla u trajanju od 2 tjedna, izležavanja na plaži i prženja na suncu, kampiranja na Plitvicama sa mojima, ATP-a u Umagu, zaljubljivanja, odljubljivanja, jednog slatkog Engleza :), farbanja kose,koncert Anastacie, Psihomodopopa, Pipsa čipsa...., joooj puuuno glupih zavrzlama sa bivšim dečkima, bediranja oko gluposti, štrebanja,naučila sam i vino pit, napokon …… mogi reć da su ovu god definitivno obilježila ajmo reći razredna druženja, na kojima smo se stvarno jaaako zbližili baš mi je drago zbog toga….a dobro i alkohol koji je zaslužan za puuuno toga…….

a..što očekivati u ovoj godini koja dolazi….heh… ovo je stvarno važna godina u mom životu…..krećemo od mog 18. rođendana :D, moram položit za auto, pa dolazi maturalna zabava, onda matura, pa upisi na faks, pa se nadam da će i neko putovanje doć, onda ljeto koje će preletit, pa onda odlazak u dr. grad….ajmeee…koliko obaveza…… znam da će mi to sve jako brzo proć i totalni mi je bed kad se sjetim da svega ovog više neće bit, frendova, ovog grada, moje obitelji…svi će na svoju stranu….ibez obzira što neke ljude ponekad ne mogu smisliti sve to će mi falit, one male sitnice na koje sad ne obraćam pažnju, žalit ću za svim…

….što ću još poželjet ?....
paaaaa ovaaakoooo……;
…da popravim ocjene…
….da budem sretna…
…..neću pisat da nađem dečka jer ga trenutno imam paaa.želim da uspije ovo što je sad…. počelo…
…..manje alkohola….
….slat manje SMS poruka….
…..ić manje u shopping…..
….manje visit na netu, skidat pjesme i naravno blogove čitat…
…..provodit više vremena s frendovima i frendicama….(to znači ići na više kava)….
….novi fotoaparat ….a dobro može i mobač :)..hehe
….mojoj mamici malo više zdravlja…..
…..dunjček jednog slaatkog dečka…i da riječ bediranje nestane iz njene glave….
…..minky da bude happy u sve što odluči da će napravit….i puno o.b. tampona ..hehe s kojim može ozbiljno pričat….
…azy da dobije svog malog pa da skupa mogu pjevat Merlina :)…
….da mi ovo ljeto bude suuper……
…da si nađem lijepu haljinu….
…da upadnem na faks….
….da nađemo super stan za 3 u Zg….
... smršaviti naravno :).......
.....mir u svijetu...puno ljubavi među ljudima, manje mržnje....
..i naravno želim svima vama sretnu 2006. i da vam se ostvare sve želje i snovi ,puno ljubavi, s&xa :), zdravlja ma svega šta si poželite ......

Post je objavljen 31.12.2005. u 13:56 sati.