Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/manyme5

Marketing



Naj face u ovoj godini

US 5
Ovi mladi dečki tvoje su srce osvojili tijekom ljeta, i to hitom Maria. Izzy, Chris, Richie, Michael i Jay tako su ti simpa da bi stalno čitala o njima, gledala njihove fotke i postere. Zašto? Dečki iz ovog cool američko-njemačkog benda super pjevaju i plešu, imaju oko 20 godina, otkačeni su i totalno trendi.
O US 5: Atraktivne koreografije smišlja Izzy, koji je poznat po svojim dreadlocksima. Ima četiri piercinga i čak 13 tetovaža, a prvu si je napravio uz pomoć žice svoje gitare. Kakav otkačenjak! Neki dečki, točnije Richie i Chris, još uvijek idu u školu, a profesori imaju razumijevanja za njihovo pjevanje pa im malo gledaju kroz prste. Najmlađi Richie je i najotkačeniji, i upravo je on glavni zabavljač i komičar u bendu. Najozbiljniji je, pak, Jay koji piše glazbu i tekstove. On strašno puno radi na usavršavanju svoga glasa. Da je dečko svestran, govori i podatak kako se tečno služi s čak tri jezika - engleskim, francuskim i njemačkim. Svaka čast! Najveći zavodnik u grupi je Michael koji je na glasu kao veliki šarmer. Često organizira tulume, a voli izlaziti i sa svojim ocem, s kojim u disku ostaje do ranog jutra.
Super caka: US 5 je njemačko-američki bend i premda dolaze iz različitih dijelova svijeta, uspjevaju se naći na istoj liniji i pomiriti sve različitosti. I to odlično. Chris i Michael su Nijemci, a Izzy, Jay i Richie Amerikanci.
Green Day
Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada MTV Video Music Awards ovi guba rockeri za album American Idiot odnijeli su čak sedam nagrada i tako definitivno potvrdili da je rock ponovno in. Popularni greenovci s tog su se happeninga vratili bez samo jedne nagrade, i to one za najbolji umjetnički dojam.
O Green Dayju: Ovaj punk rock trio dolazi iz Kalifornije, a bend su osamdesetih godina prošlog stoljeća osnovali Billie Joe Armstrong i Mike Pritchard, i to pod imenom Sweet Children. Nešto kasnije pridružio im se i Al Sarbonate te su se prozvali Green Day. Planetarnu popularnost donio im je treći album Dookie koji su izdali 1994. godine. Taj im je album donio i prestižnu nagradu Grammy za najbolju alternativnu rock izvedbu. Glavni lik grupe Billie nedavno je proglašen najslađom facom MTV Awardsa, a tako je mislilo 22 posto cura. Na drugom je mjesto bio Eminem, na trećem Brandon Flowers iz The Kilersa, a na četvrom Gerard Way iz My Chemical Romancea. Tinovke Billieja smatraju neodoljivim zbog, kako su rekle, njegova čarobnoga glasa i preslatkog looka. Iako mu je glas anđeoski, ponašanje mu baš i nije takvo jer svakom tko mu ide na živce bez frke kaže "da mu može poljubiti dupe!" Na pozornicu, gdje su se dodjeljivale MTV-jeve nagrade, rockerski se trojac dovezao u starom zelenom kabrioletu, kakav se pojavljuje u njihovu nagrađenom spotu za pjesmu Boulevard of Broken Dreams. Okupljeni su bili oduševljeni njihovom forom.
Super caka: Trenutačno greenovci pišu scenarij i produciraju film o njihovu albumu American idiot. Frontman grupe Billie rekao je kako će film biti mješavina albuma i filmova koje su radili The Who. Odbili su glumiti u filmu jer žele da to rade profesionalci.
Robbie Williams
Kralj popa ponovno je u orbiti. Nakon trogodišnje stanke pojavio se s albumom Intensive Care i zasjenio sve konkurente. Zabavan, luckast, bez dlake na jeziku... ono je što ga čini posebnim, kao i super pjesme.
O Robbieju: Slavni pjevač s ponosom ističe kako je na njega najveći utjecaj imala grupa Humane League, koja mu je i danas jedna od najdražih. Do sada je prodao više od 35 milijuna primjeraka svojih albuma u cijelom svijetu, a objavio 21 top 10 singlova, i to u Britaniji. Šest njegovih albuma bilo je na prvome mjestu britanske top-liste. Robbie se nalazi u Guinnessovoj knjizi rekorda po broju osvojenih glazbenih nagrada. Kao i o svakoj zvijezdi, tako i o Robbieju u svjetskim se tabloidima može svašta pročitati, a slavnome je dečku piskaranje gluposti nedavno dojadilo pa se odlučio obračunati s novinarima. Na predstavljanju albuma Intensive Care sedmu je silu dočekao s hrpom novinskih članaka te im je počeo čitati sve uvredljive stvari koje su napisane o njemu. Kako je završilo? Neki su bili stvarno posramljeni te su dobro promislili o izmišljotinama koje su objavili...
Super caka: Robbie je nedavno izjavio je kako nakon seksa sa ženom izgubi zanimanje za nju. Unatoč pričama svojih bivših partnerica, prema kojima je Robbie Williams majstor seksa i koji može izdržati rundu od tri sata, on je britanskom Daily Mirroru rekao kako su te priče neistinite te da ih ljudi pričaju jer znaju da ih neće tužiti ako napišu pozitivne stvari o njemu. 31-godišnji Robbie godinama nije imao djevojku i za njega se naveliko govori da je homoseksualac.




Tvoji favoriti s domaće scene –http://teen.revije.hr



Božićno pomirenje s naj frendicom –http://teen.revije.hr





Post je objavljen 30.12.2005. u 13:33 sati.