Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/downgrade

Marketing

holding back the year

Lou se neće ljutiti
zadnji radni dan u ovoj godini, na sreću nemam puno posla.. slušam naravno muziku.. najljepše paše Lou Barlow.. i ljute me ovi što me prekidaju bilo telefonom, bilo dok ih vidim da mi nešto pokušavaju reči a ja ih ne čujem jer imam slušalice, bilo ovi preko messengera..
želim provesti ovaj dan mirno, otići ranije sa posla, autom se voziti po snijegu.. i ne stati nijednom na bljuzgavo tlo i promočiti cipele..
zaslužila sam, radila sam zadnjih par mjeseci doslovno skoro svaki dan vikendom.. ali ajde dobro, isplatilo se.. bili smo u pragu.. bilo je baš lijepo. ja jako volim taj grad i mogla bi već sutra ići po četvrti put tamo.
u međuvremenu (a nisam stvarno dugo ništa zabilježila ovdje) preselila mi se firma tamo gdje se sele skoro sve, u predgrađe, no, novi zagreb, ni ne znam što je ovo, preko puta sloboštine, prema klari... ali ovo je valjda najgora lokacija koju su mogli naći.. i grozno mi je.. fali mi trešnjevka. fale mi svi bircevi koje sam mogla birati za ići pod pauzom, pekare, plac, fali mi grad!
kod mene.. sve se nekako izjalovilo.. propali su neki planovi koji su me jako veselili.. ipak, neću reći propali.. odgođeni su.. vidjet ćemo..
ne znam više ni sama di živim.. selimo se stalno.
eto jučer sam bila sva neka super divno raspoložena, danas sam nekako uspavana i već mi je dojadio ovaj snijeg. prekjučer smo išli mali i ja na jarun, valjala sam se po snijegu, radlili smo snjegovića i uživali u pravoj idili. ali sad bi bilo dosta.. ovo će se ionako samo pretvoriti u odvratno smeđe blato.
mali ali pravi
i da.. što me drži jaaako zadnje vrijeme, zapravo samo to i slušam po tramvaju itd. Minutemen i fIREHOSE. Minutemen me svaki put iznenade, a nedavno smo nabavili i neke albume od fIREHOSE koje nismo imali i ja sam se sasvim zaljubila..
ali već sam pisala i o Mike Wattu i njima, tako da i nema smisla.
evo vam jedna za kraj. spooky malo :) i sretna nova!


Post je objavljen 30.12.2005. u 11:10 sati.