Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/someonefromri

Marketing

efooooooo novi post *clap,clap* lol

Image Hosted by ImageShack.us

dakle,u ovih dva dana sam ošla u dragi hreljin i na grobnik! i oba dva dana skoro ostala lijepo zatrpana=D! isnt that nice? dobro da ja sve to opišem da shvatite moje muke=))),utorak mene zvala frendica-> Nela, da dođem do nje na hreljin ja ono oke,lijepo sam dopuzala sa busom do gore! ali(!) kako se vratit nazad doma? ehe to je ipak malo kompliciraniji postupak,jer kako je lijepi bijeli snijeg pao,busevi nisu vozili sve do gore di se moa malenkost nalazila... i dakle njezin stari me morao peljat do pola puta da bi ja ušla na fakin bus..i na kraju mi je trebalo 45 jeb minuta da bi napokon došla do centra.. no koment!
danas grobnik jeeeeej=),ceste čiste,grobnik se skriva ispod snijega hah predivno..tada sm voljela snijeg sve dok nisam izgubila kutiju cigara u snijegu jer sam propala u neku rupu... e tada sam malo dobila popizdipis,točnije sat vremena kasnije jer nisam skužila prije=),ali tu je bila andrea stalni izvor slimsica=)..uglavnom nakon što smo prošle opširne teme,i ove otpjevale(izdernjale) škora,bile smo spremne ić na bus,ali ne...prošao nam je ispred nosa...i onda nas je Martinin stari otpeljao na nama dragu vežicu=)! i dobrih sat vremena su mi otpadali prsti! čim sam došla doma radijator mi je postao novi ljubavnik=D,no dobro....
malo sam radila glupost...čistila sam tenisice od snijega s metlom,pa martinin prilaz,andreu i tako=D.... bilo je kul,super,baš sam se zabavljala radeći ništa hehehe praznici rulaju!!
ae ja, d malenkost vas pozdravlja=)

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 30.12.2005. u 01:34 sati.