Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/diadras69world

Marketing

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nekih po ure prije nego šta san tribala ić u grad sa einsteinom, zove mene mia i škriči mi na telefon da joj je IVAN POSLA PORUKU!!!!!!!!!!!!!!!! Uglavnom, da on mene danima pokušava dobit na mobitel i da nikako ne može, a sve zbog toga šta mu je mia dala krivi broj!! Ne da nisan mogla doć sebi, nego ajme....... I pošaljen j anjemu poruku da san se već pripala da me je zaboravija, aon meni da mi od ponediljka šalje poruke i zove me, al da nikako ne dobiva izvješča. I sidin ja u đovanija i cilo se vrime dopisujen s njin, i onda mu je nestalo baterije pa me zva s kućnog. Sitila san mu se glasa!!!!!!! Ali izgleda..... Ma kakvi, samo mi je njegova preduga majica ostala u glavi..... Lik je ajme dobar, cilo vrime mi šalje neke super poruke, skoro da me straj koliko mi je lik drag, jer inače mrzin te ljubavne porukice, kad čitan sestrine, počne mi se povračat koliko je to pekmezasto.... Ali kad je od njega..... Totalno druga priča!!!!!!!!!!!!!!!!!
Joj, jedva čekan subotu..... A tako je daleko!! Nije fer!!!! Neću se tako igrat...
On je otprilike posljednji lik na ovoj planeti kojem se sviđaju crnke. Mora da je puka, i to ka kokica!!! 100% je do toga. Da.
Samo me straj dokad će mi stara dat da ostanen vanka, mislin, normalno da će to bit duže nego inače, ali koliko duže??!!! Ma, meni je samo da ga vidin, a za ostalo ćemo mi lako. Baš mi je posla poruku da je tome lud ako neće nelu, a za nju bi ubija otprilike svaki lik u ovom gradu. Ja san mu rekla da je tome možda ipak peder.... Ma nema šta drugo bit!

Joj, kakva slikica..... samo šta je ona plava, a ja nisan.....
Ma jebeš ti plavuše.
Znate onu: Ja sam mala garava, sve sam momke varala.......
Crna kosa, taman ten, osmijeh kao izmišljen....
I'm so happy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post je objavljen 29.12.2005. u 20:31 sati.