Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rebelgirldreamin

Marketing

"I'm sick of all the same old shit..."

Image Hosted by ImageShack.us

ove zadnje dane sam tako bezveze potrošila!užasno bezveze...osim utorka...bile smo s Laurom i Vedranom u gradu...onak je bilo...fest...hm...cool!bilo je i loših...ali je bilo ok...bar smo se vidle...joj,tako mi fale svi iz škole...ali ne i škola...sve bi ih htjela vidjeti...neznam jednostavno kaj raditi doma...dosadno mi je ,makar bi mogla malo učiti,ali nisam luda! Već sam sve dvd-e pregledala...uništeni su...haha...šalim se...neznam niti kaj bi pisala...neznam niti kam budem na doček išla...najvjerojatnije k bratiću...ima party...makar mi nikaj nebi falilo ni da sam doma pred tv-om...meni ta nova godina ne predstavlja baš puno...nije mi baš uzbudljivo čekati novu godinu koja bude isto tak sjebana kao i ova...da znam da bude super Nova,e onda bi i ja napravila party!onak PARTY!!!za pamćenje!pravi! : )
ali sad mi baš nema smisla...ali kaj buš... šteta kaj laurica nebre doći k meni...a,jebi ga kad smo tak daleko jedna od druge! sudbina! : )
baš sam joj objašn javala kak mi je onak trenutno svejedno za sve...ono...ak kužite?
ne zamaram se ničim,baš ničim...totalno sam flegma na sve...i , baš je super! nekad sam se znala užasno zamarati glupim sitnicama ,a sad se ne zamaram ni zbog velikih stvari! i baš mi je super...emocionalno sam stabilna...neutralna... i ono...cool! : )
ahaaaa,sad sam se sjetila!! Laura je jučer bila na šišanju!!!yeeeee! let me see you... prema gornjoj slici,vidiš da nisi jedina kojoj je trebalo šišanje...(ili treba) : D
ok,ljudovi,uživajte još ove dane do Nove i na dočeku se dobro provedite! Pozdrav Lauri,Lari i Tamari! Cure,javite se! : )

She screams in silence
A sullen riot penetrating through her mind
Waiting for a sign to smash the silence with the brick
of self control

Are you locked up in a world that's been planned out for you?
Are you feeling like a social tool without a use?

Scream at me until my ears bleed
I'm taking heed just for you

She's figured out all her doubts
Were someone else's point of view
Waking up this time to smash the silence with the brick
of self control


Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 29.12.2005. u 20:18 sati.