Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/leilani

Marketing

Just you, you and no one else..

Image hosted by Photobucket.com
Tri jebena dana sam se bavila hranjenjem. Hranjenjem izuzetno hranjivih namirnica punih vitamina. Sve samo najčišči šečeri, margarini i ostali dijetni proizvodi. Moje unutarnje praznine sada su popunjene, a zaštopane žile nije ni alkohol uspio pročistiti.
Jučer sam pohodila čvaru. Napravili su malog Satana( krvavog snjegovića pa ga ja nazvah Satanom)sa lancem i bocom.wiiiiii!( ukoliko još jednom napišem ovaj wiiiii! propucat ću se!)
Antenat
Prošli puta kad sam ih čula u živo bila sam u stanju u kojem ih nisam ni vidjela ni čula. Znam da je stvarno čudno što sam ih «otkrila» tek jučer, makar se stalno priča antenat ovo, antenat ono, jebeni pjevač sim tam…zapravo to je jedna od boljih stvari koje sam u zadnje vrijeme čula! Stajala sam odmah do ograde i škiljila pod onim svjetlima. Jedan od rijetkih trenutaka u kojem nisam imala potrebu za cugom, cigaretom, travom, kurcem i sličnim ljepotama. Pred sobom sam vidjela Medu. Na kraju nisam bila sigurna da li me očarala muzika i antenat ili samo Medo utjelovljen u Nenadu. Isti glas, isti pogled, ista pojava. Zastrašujuće.
Mikrofonija
Loše pjevanje. Bezvezni, isfurani tekstovi. Loše. Ali volim ih. U kurac ne znam zašto ali ušli su mi u glavu. Počeli su sa pjesmom svoga tijela gospodar. Svirali su nemoj za mnom, prva u svemu, sam, kraj, budućnost, nemam snage, nema nikoga, mislili su da je papak, laž i još dvije stvari koje su mi bile nepoznate. Skakanje, znojenje i tako u krug. Sve što sam htjela i što mi je trebalo. Osim što nisu svirali vumen…gadovi!

Ostale bendove nisam slušala jer me nasip pod snijegom vukao van iz dima i gužve. Ležala sam u hrpi snijega i osjećala se kao plectrude. U jednom trenutku osjetiš kako te tijelo napušta, ali ubrzo ne osjećaš ništa. Samo toplinu.
Upoznala sam p. Blossom. Ne volim internetska upoznavanja. Uvijek su jadna. Totalno nedorečene situacije. Barem se ja uvijek osjećam debilno kad tako stanem pred nekoga. Ali nju sam zbilja htjela pogledati u oči. Curu koja stoji naslonjena na zid i žmiri. J
Bilo je čudno leći u krevet toliko zaleđen da se osjetiš sretnim. Nije bazdio alkohol iz mene. nitko se nije napio. Prvi puta sam imala osjećaj da ću biti nepoželjna, zapravo više izvan svega ako se napijem. Ne mogu ja piti bez ive. Ona je moj suđeni alkos. I to je amen.
Image hosted by Photobucket.com

Post je objavljen 29.12.2005. u 18:35 sati.