Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/myintlife

Marketing

HELLLOOO!

Bok, dragi blogeri! Nisam vam napisala kaj sam dobila od bake i djeda. S mamine strane: new mobile phone(dizajn maskica: Escada, hahaha crknite, prvašice, znam da ovo čitate), a s tatine strane:2 cool torbice(Armani i Cavallllliiiiii) strava kacigica za motor, naravno roza, kažu, kad se budem vozila s nekim dečkičem na motorichu da izgledam cool, hehehe.
Kad smo več kod dečkiju: Heartbreakerica i ja smo juče bile u životu, kad ono s nama za stol sjednu 2 bogata skejtera. Ona taman fresh prekinula(jadan Kiki, kaj bu on bez nje? Ah, ko mu kriv) i zabrije s jednim i odu oni pa-pa na njegovom motorichu... Ja si mislim, ono, skejter na motoru, al ajde dobro...
Ja tako idem malo na podij with my Sk8er boyem i otplešemo mi jedan ples, kad ono njemu se više neda i ajmo sjest. Pa me on pita broj i ja ludara mu ga dam. Onda smo malo pričali i odjednom mi na nogama i on me poljubi. Uzvratila sam mu, naravno, i kad smo se poljubili ja shvatim, kao, kaj ja to radim, pa volim Sweetyja, i pobjegnem doma.
Auč.
Big auč.
Kad je taako zgodan.
Pokupio me braco na skuteru.
Onako po snjegu.
Ja u minici.
Kaputich mi ostao kod mog skejtera.
To mi je 1 razlog da se nađem s njim kad me pozove van.
Znam da oče.
Ali što sa Sweetyjem???
HHEEEEELLPPPPP!!!!!!!!!!

JOVY
LOVES
SWEETY
01121
1233
356
811
92
Love Level: 92%

Name 1:
Name 2:


Loves-O-Meter
From Go-Quiz.com


Post je objavljen 29.12.2005. u 14:29 sati.